Isnin, 15 November 2010

MUJUR DIA ADA..

Ingat x cerita BAD SHAWL DAY, mama dulu
x ingat? KLIK SINI
Mama dah jumpa penyelesaiannya.

Memula tu, mama dah frustrated giler ngan shawl chiffon nih
susah sangat nak stay kat kepala tu elok2 kan..
Bli shawl jojet jer..(atas saranan MRS.K) hahaha

Tapi kekadang tuh ada jugak shawl yg berkenan giler..tapi chiffon.
Pikir 400x nak bli..takut x leh pakai akhirnya
tapi skang mama x kisah dah
aper jenis shawl mama beli asal berkenan

sebab beliau ini membantu mama:


Memang bagus ler menda alah ni
keras jugak shawl tu akhirnya.

Gambar testimoni yg berjaya tidak dapat disertakan
arini x dapat letak..
(upload gambar ado masalah skit...1 gambar jah buleh upload , itupun 1/2 jam)
hadoooosss


Nota kaki:
☻Masa sekolah2 dulu kan...mama guna lilin utk keraskan bahagian atas tudung tuh. saper wat gitu jugak??? ☻Memula buat jugak kat shawl, tapi skang ni idung x tahan plak bau lilin tuh, fenin.

7 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

aah kita pon pkai yg tu..wakakakaka..

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.Fiza:
hehehe..hasilnya sangat memuaskan.
hahaha..jelesler fiza dah nak balik petang nih...sadisssss

MRS. K berkata...

yang, ai pon pakai jugak benda alah tu. hehehe..

tudung bawal pon letak jugak benda ni...hehehe

BIONIC WOMEN berkata...

dulu tudung bawal pakai lilin sajok..sekarang tidak lagi..hahaha
akan ku setia ngan kiwi starch ini..kuikuikui

MysDear berkata...

Assalamualaikum..

apa2 jenis tudung ke boleh pakai yang nie, eily?

ibuayahdamia berkata...

kak ayu pun pakai benda alah tu jugak...hehe

BIONIC WOMEN berkata...

kak mai:
boleh akak, kat baju yg susah ilang kedut tu pun leh spray then iron..
slalu buat kat baju batik hubby yg susah ilang kedut..hehe

ibudamia:
hehe...sama ler kita..