Isnin, 29 November 2010

TOLONGLAH PERCAYA

U oll selalu x tengok lelaki terpengaruh ngan iklan2 or promotion dari promoter2???
Jarang2 kan???
Kecuali kalau barang yg dipromote itu adalah alat ganti kereta
atau sesuatu yg ada kaitan ngan kereta..hahahaha
betul x...wahai kaum2 isteri???

Mama agak pelik ngan Kanda pujaan hatiku itu.
Lately ni dia mudah betul terpengaruh tau. Pernah baca entry pengaruh sheila majid?
The latest yg dia terpengaruh adalah



Ni ha...



Masa ni papa gi Watson sengsorang jer
Boleh pulak dia terpengaruh ngan jurujual tuh

So dia sign up for Watsons member



Seb bek ler RM12 utk seumur hidup

Besenya dia asyik geleng2 kepala jer bila mama join member itu, member ini
Skang dia pun dah terpengaruh..
hahaha

Tapi reason papa bagi kat mama tuh best
"Saya join sebab saya tahu mesti awak suka." hehehe..
Ayat cover baikkkkkk punyerrrr...

Pastu kan papa cover ag:

"Dinda, awak tengok ler gift voucher tuh, mesti awak suka"



Tebal giler voucher dia
Tapi bukan banyak sangat pun discount, RM3off jer..hehehe
Tapi banyak off kat cosmetic..suka2

Pastu kan...ayat papa ag:
"Lepas ni kita kena soping mekap n toiletries kat Watsons jer, kumpul point"

hahahha...skang dah pandai nak mengumpul point ler plak...hahahhaah.
Dinda ikut sajer, asalkan Kanda yg bayar..wakakah

Ader2 jer Kanda mama nih.
But............i liokeeeee................

Nak tahu papa beli aper kat Watsons tuh????


Jeng..jeng...jeng...
































hehehehe...

ala baru jer 1hr lambat..kuikuikui
xcited telebih



Nota kaki:
husband u oll jenis kuat terpengaruh x???? ke jenis geleng2 kepala??? jom ler kongsi

12 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

ala off sikit pon berbaloi ape eily..ekeke

naman plk jnis susah terpengaruh..hahahah sama je kami 2..tp kalo bab voucher2 ni mmg terpengaruh la :p

MamaRifqy berkata...

hahhaaa..xpe..mane tauu ade rzeeki!!

NOOR FATIN berkata...

hehe bestnya :)

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.Fiza:
selalunya hubby me ni amat ler payah nak terpengaruh...dia xkan termakan ngan kata2 manis..tapi sejak akhir2 nih xtau ler aper dah jadi..
sudah luntur mungkin kekebalannya itu

Mamarifqy:
doakan me ek....kalau ada me nak tengok gambar iqy sepuas2nya, bagi ada iras

Noor fatin:
aper yg best ni dear...voucher tu ek????

MysDear berkata...

Assalamualaiku eily...

dh try belum? hehe

Lelord berkata...

best2...dh lama x g watson

ibuayahdamia berkata...

amboi...siap beli pregancy test tu...bijak2...

husband kak ayu tgk barang gak ah...kadang2 cepat gak terpengaruh...

remizati berkata...

suami kita pun tertarik dgn voucher seumur hidup watson tuh...hehehehehe..dia kata awak boleh pakai..lagipun barang2 dlm watson tuh byk utk pompuan jerk

Pn. Zana berkata...

asben sy mmmg ssh nak terpengaruh..hehee.

wah..dh test belum?

BIONIC WOMEN berkata...

kak mai:
takut nak test kak mai..baru 1, takut frust..huhuhu


lelord:
kat Doha xder Watsons ek???nnti eily bukak sana 1..tapi lela kena jadi pelanggan tetap.

ibudamia:
dulu hubby eily ni susah terpengaruh..skang ni dia plak cepat, ntah ler..tapi tegk kan voucher tuh memang ler terpengaruh, tebal giler..


remizati:
hehe..banyakkan voucher dia, banyak yg cosmetic punyer..suke2

pn.zana:
lum ag....nnti kita gitau ek

amirah berkata...

husben saya pun ala2 terpengaruh jugak..huhu..borossss.Dapat gaji je adaaa je benda yg dia beli.Besen la, bakul la.Ada je.

Apa ek resultnya?bestnya kalo dhiya nak dapat adik..huhu

Nieza Ishak berkata...

wawawaw ..
susah kalo mr.papa suker kumpul point.