Selasa, 9 November 2010

PENGARUH SHEILA MAJID

Papa teruja lelebih..
Kengkonon nak tiru Sheila Majid
Mama pun turut sama terkesima

Gasak laaa..janji anak berkenan


Intro ini adalah utk iklan

susu nespray:


Nespray 3+ madu
Semak label dulu.....blablabla..

Ntahlah nak komen camner kan..
Sejak susu Neslac Excella Gold discontinued ni
mama ngan papa dah buntu nak bagi susu aper
semua yg mama cuba semua Dhiya x nak

Bagi Anmum ngan Enfakid
sekotak tu hampir sebulan baru habis
Dari 12kg Dhiya turun ker 10.6kg
Fenin dah..
Sebelum ni Excella gold tuh sekotak seminggu sajok

Nasib baik ler, masa g Giant Kelana Jaya
jumpa ngan promoter Neslac..
cerita kat dia tentang masalah Dhiya nih
then dia ada bagitau Nespray tu sama jer taste dia ngan Excella
Cuma kandungan dan khasiat dia sedikit berbeza.

yelah...Excella RM30++ sekotak 600g..NEspray below RM20 1 kg..

Memula x pikir pun nak bagi Nespray tu
Papa kata try ler susu lain yg agak bagus..tapi semua x menjadi kan??

Last week, beli ler jugak Nespray
Bagi try, Dhiya minum abis sebotol...pastu tengahari mintak ag, petang mintak ag

Nasib baik..............tabiat menyusu dah kembali normal

Tengok label nespray..DHA agak tinggi jugak
cuma yg lain tu, limited ler skit berbanding susu yg harga tinggi tu kan.

Xpelah anak...asalkan minum susu.
Yg lain2 tu, kita tambah ngan supplement ek.


Papa kata, Sheila Majid guna aper susu nih..
(sambil ketawa berdekah2)

terpengaruh ngan iklan upernya laki ku itu..
hahahahha


Nota kaki:
Bagus jugak Dhiya, nak susu murah sajer..boleh ler mama menyimpan ke arah lain..hahaha

4 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

hahahaha pengaruh tkpe jgn terminat..ekekeke

mama nak menabung demi utk dptkan levi's idaman..wakakaka

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.fiza:
minat xper..jangan telebey sudah..hahahha

levis, idamanku selalu

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

hehehe..org lelaki pun kuat terpengaruh gak ke???

BIONIC WOMEN berkata...

ibu damia:
itu yg lucu tuh..hahahaha
ntah2 aper2 cikgu jeme tuh..