Rabu, 3 November 2010

X TAHU LAGI...

Hari ni sebenarnya papa dah start cuti deepavali sampai ahad nnti.
Memula hajat nak balik ke Pahang
tapi terasa xnak balik plak. Cuaca belah pantai timur skang x menentu.
Kang x lepas plak balik ke KL..hahaha

Sebenarnya, kami nak mengabiskan masa bersama kat rumah sendiri sajer.
Nak naik Bukit Tinggi or Genting, takut plak ujan2 nih.
xtau ler nak kemana..g Sunway lagoon jer kot.

Melayan keletah Dhiya Khairina best jugak.
Pastu hajatnya nak ajak papa cat rumah.
Tapi, sebenarnya kami nak pindah..so terasa malas plak nak mengecat.

Ntah ler...semuanya x terancang ag..ikut aper suka jer nak wat aper kang.
Ntah2, petang2 kang kami dah balik kg kan?
saper tau..hehehe



Nota kaki:

Berukban amat ler x bermaya arini yea..1 gambar pun berpuluh jam tunggu..huhu

9 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

heheh samala naman pon dah start cuti raya..plan nk blk kedah tp ongkos kureng bulan ni akibat mcm2 hal..hahahha lgpon mls nk blk dgn muka mcm ni..hehe

BIONIC WOMEN berkata...

cuti raya..hehehe..biar betul naman nih???hahahaha..
tulah..ongkos pun agak ciput nak bercuti jauh2..huh.
nak g jengjalan sepuas hati nih

Diyana Zulkifli berkata...

diyana tk leh gi mn2..uhuhuhu..banjir kat area umah mak..huhu

BIONIC WOMEN berkata...

Diyana:
ala haiii..siannya.
tulah, pikir2 ujan2 ni x best jugak balik kg..xleh wat aper pun...
nak g jengjalan kl jer la

Nad @ MamaZakwan berkata...

dh dpt pindah umah lain ek?

gi la belah2 selatan.. pd pun ok :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

tak tau nak gi mana?? meh le datang jalan2 JB.....opss...kak ayu gi bercuti lah..hehe

BIONIC WOMEN berkata...

Nad:
x dpt umah ag..tapi memang planning nak pindah, hubby tengah uruskan pertukaran sek dia...
so malas plak nak cat rumah ini.

Ibu damia:
kalau kak ayu ada, lama dah terjah JB..hehehe

::Mamalyna:: berkata...

kami balik pahang minggu nie, yahooo!!!

jumie berkata...

Eily, laki mu mntk tukar mano? Kelate ko?