Isnin, 29 November 2010

PIKNIK DGN PIZZA DI TEPI TASIK

Tajuk agak panjang
terus menerangkan aper yg tersirat kan?kan?kan?

Well, last entry kan ada cerita tentang rombongan kami ke Poney sale yg x berhasil ituh.
Sebelum keluar tu, kami pun beli Pizza dengan harga RM1

Ada yg x percaya ker????
yeeee.....betul..kami beli pizza dengan hanya RM1
kat Pizza hut tu tau..

kami beli 2 personal pizza tuh
1 chicken supreme & 1 pepperoni delight
totalnya: RM2.10 campur tax..

Ni hah..kami redeem hot tiket
kalau yg RM15 i tiket dapat 1 pizza dgn RM1
Kalau RM10 kena kumpul 2 tiket





Then dengan berbekalkan pizza itu dan air kotak Dutch Lady
kami sekuarga g piknik kat Tasik Shah Alam
(Eh, betul ker tasik Shah Alam yg depan PKNS tuh???) hehehe


Cantik view ni....suka2


Ayah n anak
pusing2 taman..mak dia folow dari blakang..hehe


Jom makan pizza...



Syok jugak dapat piknik gini..
nak duk bawah kat rumput tuh, tikar x bawak ler..
piknik terkejut namanya nih..haha


Nasib ler Dhiya dapat mak gile nak bergambor
seb bek x tercekik jer anak makan pizza kan???



Papa nak glemer ugek..
try tengok muka Dhiya tuh...marah betul dia kena kacau tengah makan pizza..


mak budak tuh...bukan men ag ek, melantak pizza..


Menghirup angin segar yg x brape nak segar jugak..
hehe


Gambar amik sendiri
seb bek ler cantik jugak..




nota kaki:
X tau ag bila buleh balik kampung nih,...kampung syik ujan ler, kang terkandas banjir plak..huhuhu...


3 ulasan:

Diyana Zulkifli berkata...

tahniah dhiya n eily!dhiya dpt no 4 dlm contest baju raya babyibu n azzamoro ;)

BIONIC WOMEN berkata...

Diyana:
time kasih kerana inform
n baru jer nak bukak
rezeki Dhiya..

sarah-najwan berkata...

mmg best piknik gini..sekali sekalakan....