Khamis, 11 November 2010

SEDIAKAN BEKALAN DI MUSIM HUJAN

Dengar tajuk macam serius jer kan?
Xder maknanya..
memang ler ada kaitan ngan musim tengkujuh nih.
tapi bekalan yg ni lain skit..
bekalan yg ni agak syok utk di baca..hehehe
tambahan semalam dah gaji kan?
(wow..kawan2 saya tengah kaya skang!!!)hik.

Bekalan aper mama maksudkan?
Biarlah gambar berbicara




Tu dia...
Jom shopping, kengkawan

Sebenarnya, semalam we oll g Mydin
kat bawah tuh ada wat sale baju baby banyak
so aper ag rembat baju basahan Dhiya
(eh, baju mak budak pun ada)

Kebanyakannya brand yg ada jual kat Tesco tuh
South field, new age dan sebagainya


Hasil rembatan semalam

dapat ler seluar ngan baju basahan Dhiya
Nak balik kg musim2 hujan ni kena banyak baju basahan
Kang x kering plak kan?Xder baju anak nak pakai
Kat KL ni lain ler, hujan ker x hujan ker..baju memang sidai dalam rumah punyer

Betul lah tajuk mama tu kan, persiapan di musim hujan..hik
Oh ya..semua baju diatas RM5 sehelai saja

Tu pun x sempat belek lama2 Dhiya mengamuk
ngantuk katanya, padahal dia x sabar nak naik atas..ada taman permainan.huh
Kalau x, harus ku selongkar lagi.huhu
tapi xper, Mydin dekat sajer..petang2 kang boleh joging kesana.hehehe


Tengok tu....muka x puas hati.


Mak dia sedang membodek..hahaha
Baru ler nak senyum.


Nota kaki:
Harap2 Kelantan x banjir ek..
kalau x xder nikmatnya balik kg


11 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

omak aih berbaloi2 kalo murah cam gitu..mak suka!! ala baju basahan elok dibeli yg murah2 sajok! senang tak pyh rasa kerugian akibat terlalu lama memeram utk membasuh..(utk ai yg bekerja ni la :p)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah sonotnya shoping...banyak ke membeli...lama tak memborong baju balqis...

mamalieyna berkata...

mydin subang ke?..alahaiii awat tak perasan ada sale baju baby masa g last week, ke time tu belom ada kot eh..huhu..harus terjah lg ni.. =P

BIONIC WOMEN berkata...

Mrs.Fiza:
memang berbaloi2..hehehe
tu pun x lama semalam membelek, dhiya ngamuk dah. kalau x mau lg banyak kurembat.hahaha

Anje:
x banyak maner pun dapat diborong ngan anak dara sorang nih..
meh ler ke Mydin, boleh beli baju Balqish

BIONIC WOMEN berkata...

mamalieyna:
A'ah mydin usj..mugnkin x der ag kot time tuh. Banyak jugak..boleh ler setakat RM5 utk wat basahan kan?
tp x perasan plak sampai bila.hehe

MRS. K berkata...

lama tak soping baju hadif..

alyyani berkata...

tetibe ternampak baju hijau gmbr ice cream itu. mcm baju nia. wah, kalau dpt beli kat sini harus beli baju utk pakai harian anak2 kan? time ni kalau beli mmg berbaloi sgt :)

nieda berkata...

berbaloi2 kalau murah...org gov pun smlm baru dpt gaji..hehe..

Nad @ MamaZakwan berkata...

syok shopping baju bb girl.. byk pilihan..kt situ byk baju bb boy x?hehe...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

waaah nk shopping bju maira jgk

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.K:
jom ler ker Mydin USJ, bagitau nak datang, umah me sekankang kera sajok

allyani:
sama baju nia ek???comel baju tuh
tulah..RM5 memang ler berbaloi2

nieda:
tu lah, kengkwan tengah kaya ni,,,,
hehe

Mamazakwan:
baju boy pun ada...
seluar2 pun banyak lagi semalam..
setakat buat basahan memang berbaloi ler

wan nurul hezrina:
mai ler...boleh tahan ler..
dress banyak yg rm15 jer..
setakat nak pakai hari2 boleh beli