Sabtu, 12 Februari 2011

HADIAH DARI KINAKOYU

 Haritu Kinakoyu a.k.a Mamaadam ada wat teka-teki kat blog dia. Teka apa yg lain kat gambar dia(LINK).
Then mama yg terawal teka dengan betul.hehe. Seronok menang, ni bari hadiah ke2 mama dapat tahun nih.

Entry kemenangan mama oleh Kina

So semalam hadiah dari Kina dah sampai. Tima kasih Kina.

 Mama tengok kotak ni, dalam hati terdetik
"Eh besar jugak kotaknya, berat lak tu..ape ek?"

 Dalam tu ada:
Beg Alfio Raldo yg besar dan cantik ni, dan beg ni leh lipat jadi kecik cam purse jer. Cantik.
Beg besar2 camni sangat praktikal kalau bawak masa hari Sabtu time soping.
Boleh letak dalam beg ajer..Aritu Papa belikan 1 kat Guardian.
Pastu ada voucher Dominos ngan Pensel holder (rasanya lah)
Yg berat tu sebab pen holder tuh, ceramik.

So TQ tu kinakoyu a.k.a mamaadam....

Nota kaki:
Mood menyertai GA tengah merudum skang ni, contest apatah lagi...huhu

6 ulasan:

SyUhAdA berkata...

thniah akak..
cntik beg tu..~

e.l.i.z.@ berkata...

wahhhh bestnyoooo! omedeto!

eily, keli suka la font kt entry eily tu..jenis gapo ek?

MamaRifqy berkata...

wallllaaaa..pandai eily menekaaa

MrS. F!zA berkata...

leh guna buh kain telekung tu eily..

alyyani berkata...

cute bag! tahniah! :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

owh...dah sampai yew, sori kina x alert sgt pulak. sOri atas kesulitan.

TAHNIAH sekali lagi! lepas nie rajin² la jOin cOntest atau GA kina yew. tapi tak tahu bila lagi nak buat.