Selasa, 8 Februari 2011

LANGSIR BARU




Hai kengkawan..
camner ngan langsir baru umah mama nih?
Ok x? Ke lambat loading..
Mama suka plak ngan template simple ni, tapi semua tulisan ngan warna xleh tukar ler pulak.
Mama ni dah ler buta it..hehe.
X pandai ler nak ejas sendirik.
Saper leh tolong ek?


Mama serabut ler ngan header bunga2 besar dulu tuh. besar bebenor headernya..
Yg baru ni camner? ca,m simple sangat lak pagenya kan? huhuhu..sudah malas nak adust nih..
Nuff punyer code pun x tampal ag..

kengkwan tolong komen ek..
macam x puas hati jer mama ni ngan template nih..huhu

13 ulasan:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

WOW cantikje header baru ni...kita pun dulu akai template website tapi now pakai blogspot punyer lagik senang nak manage leh tukar warna tulisan & sebagainya

Cute MuM berkata...

cantik langsir baru...

Mama Zharfan berkata...

lawa jer :) cuma agak terang--me jenis yg suka light kaler--ikut taste masing2 kan :)

Mama Zharfan berkata...

me dh click ur HB :)

dyea irdina berkata...

dpt jgk lansir br..kita ingt nak tukar cat umah jgk tp sampai sudah tak jumpa templet yg menarik tertarik..huhuhu

mama rifQy berkata...

eily..gune template blogspot yang mmg ade dalam template /design tuh da chanteq tau..macam2 design ade!!

Arizakiah berkata...

Cantik langsir baru tu..x serabut.
akak pun buta it...tapi akak hentam je...akak tak suka blog yang berserabut....

MrS. F!zA berkata...

ok cun! cerah mata memandang!

Monahiryanti berkata...

hmm, aku rasa cam simple sangat kot.. kalo ade warna warni cun sikit rasanya.. sesuai utk mama elly.. ;p

Nad @ MamaZakwan berkata...

kite suke yg ni berbanding yg lama..
yg lama tu terasa cam lama sgt la nak loading..hehe..pendapat peribadi terpulang pd empunya diri ^_^

puanbee berkata...

cantik dan simple..nk load ok gak ni..hehee tulisan mang tk boley wat paper..bee tak fandai tapi kalo nk bee boleh bg website yg ada tutor

ni blog nyer try lah..
http://bananatutorial.blogspot.com

MRS. K berkata...

ok die.. kat opis cepat pulak load.. huhuh... putih bersih kaler putih

wan nurul hezrina abd halim berkata...

ok nampak luasjer umah barunih=)sebb sucijer warnanya.