Isnin, 7 Februari 2011

FUHHH!!!

Fuhhhh!!!! Fuhhhh!!!
Ini blog sudah banyak habuk, sawang, karat dan sebagainya.
Ini semua maxis punyer pasal. Tapi arini problemo sudah settled.
Bertemu kembali..bersiaran kembali.
Banyak celite sudah missed ooo...x tau nak start dari maner nih.
Nak BW umah saper dulu ek?
Mungkin ikut list kat top commentator tuh...Banyak yg kena review semula.

Memula cerita pagi ni...tentang cuti CNY kami.
Nak tahu ker kami bercuti ke mana?
Kami bercuti kat rumah sajer...9 hari duk sebek kat rumah tau.
Sadis betul...nak balik kg takut banjir. Kampung mama kat Rompin sana.
Memang jadi surirumah sepenuh masa tau, cuti panjang nih.
Kerjanya masak, makan, tidur...

Internet memang langsung x berfungsi, so ase macam duk dunia mane ntah.
Hahaha..papa kata dunia bersempadan.hehehe.
Yelah, TV anak duk kongker tgk kartun kan? 
Kalau x, bapaknya konker lappy anak konker tv, kalau anak konker lappy anak pulak tv.
Bila internet xder, mulalah kepanasan semua.
Mamanya lagi ler..memang amat kepanasa.huhu

Banyak jugak cerita yg nak kongsi nih.
Tentang kunjungan tetamu dari jauhhhhh sangat...
Sangat berbesar hati menerima kunjungan blogger itu tau. Org jauh ler katakan.
Saper ek?? nnti ler mama citer.

Oklah..nak BW dulu ek..jap ag sambung cerita lagi.


Nota kaki:
Budak bernama Dhiya Khairina dah pandai delete gambar dalam kamera lumix mama.
1/4 gambar dah selamat dikerjakannya.,banyak plak tu gambar2 yg penting kena delete.
hadussss..

5 ulasan:

MRS. K berkata...

kite smpai dari kg ari sabtu malam.. huhuhu...

Lelord berkata...

huhuhu selamat bersiaran...akhirnya kannnn

MrS. F!zA berkata...

huhuhuhu letih jd mgsa kesesakan semalam..

CiK JuE berkata...

selamat bersiaran kembali...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

umah kitapun bersawang sempena CT CNY.nak update blog kat kog tak sempat sb banyak bekwoh..lagipun tak dol line.broadband al lembab