Selasa, 8 Februari 2011

POWERPUFF GILRS

Kalau u oll ada anak pompuan yg sedang membesar, baya2 umur Dhiya ni, 
mesti dah terkena tempian PPG nih.(powerpuffgilrz)
Dhiya skang ni dah kena virus PPG ni.
Dah pandai pulak tu wat aksi2 macam PPG tu..

Comel kan?
Dhiya suka si Blossom tu..mungkin sebab dia pakai hairband kot.hehe

Mama ingat nak buat kek PPG ni besday Dhiya nnti.
Kansel ler nak buat Mickey mouse, sebab nampaknya minat Dhiya kat 
Mickey Mouse dah semakin pudar.
Ye lah dah semakin anak dara kan? Comel jugak party bertemakan PPG kan?

Kalau anak dara org lain kan, suka princess, Barbie..anak dara mama ni x minat.
Kalau kartun kat TV yg ala2 barbie tu dia hanya minat Thinker Bell.

Sejak 2 menjak ni minat sangat ngan Powetpuffgilrs...
tapi yg lucunya dia bukan minat kat PPG tu sangat tau, 
Kalau tengok kartun tu, dia tunggu si MOJO JOJO tu yg keluar.
Kalau keluar MOJO JOJO tuh, bukan main lagi dia gelak.
Siap leh tiru dialog ngan intonasi suara MOJO JOJO tu

U oll kenal MOJO JOJO?
 Huhuhuh..
Xkan ler mama nak buat kek MOJO JOJO pulak kan?
Ada ker yg berani nak makan?
Kang wat tema MOJO JOJO semua anak2 jadi ganas plak.hadoiiii..
x sesuaiiiii, anak oiiiii.

Mama ingat nak gi tempah kat King's jer kek, sebab dapat voucher 50%.
tapi x pasti ag....pastu ingat nak order cupcakes jugak skit..
saper ad suggestion nak order kat maner ngan saper..silalah bagitau yea.


nota kaki:
Harap2 mama cepat sihat sepenuhnya..banyak ag kena buat nih.,,
jgn x jadi party sudah ler, tok ngan aki Dhiya nak datang akhir bulan nih.

4 ulasan:

MRS. K berkata...

tak penah tengok lagi mojo jojo tu.. hehehe..

hadif layan chugginton dgn upin ipin jer.. tapi bila iklan kartun keluar, semua die hafal cite ape.. huhuh.. nampak sangat kat taska asik tgk karton jer..

Pn. Zana berkata...

anak sy lagi la x suke nengok kartun. kalu ader pun layan upin ipin jela..

eh,nk buat party ye..best2..

mama rifQy berkata...

wow..dhiyaa..suke kartunnn ekk??bebudak kan??

Iqy suke roary the racing car!!

puanbee berkata...

haha tak minat katun nih ntah nape..tp kalo spice girl tu bee minat sangat