Selasa, 22 Februari 2011

KEMENANGAN PERTAMA DARI MAGAZINE

Mama excited hokeh, menang peraduan dalam magazine wat pertama kalinya. Huhu. Sangat teruja walaupun hadiahnya x seberapa pun. Mama ni jengjarang benor beli magazine, tapi kalau beli tu, ada ugek ler antor peraduan. Tu pun kena tengok mood...

Tapi beberapa bulan yg lepas ada ler antar beberapa peraduan dalam majalah InTrend.
X sangka plak semalam mama terima surat ni yg suruh mama gi amik hadiah..hehehe

Bergaya bersama hadiah dimenangi. hehe
hamper ajer hokeh

 Nak jugak menempek kat situ.

Dhiya tanya :"Mama ni hadiah eday to u, Dhiya ker"
(read: mama, ni hadiah happy besday to u Dhiya ker?)
Amik ler nak oiii....

Mama menang hamper Antabax RM100.

Kecik jer, tapi ok ler kan, cubaan skali skala menjadi. hehe. Tapi setahun jugak ler kot x payah beli sabun mandi. Lepas ni nak try lagi ler. SEronok plak bila dah menang nih. Dah terlebih xcited. huhu.

Nota kaki:
Tengok geng2 comper yg lain2 tu menang hadiah lagi best2. Mama ni skali setahun jer antor. haha

17 ulasan:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah bestnya...ok la tu RM100 rege hamper tu sape nak bagi ye dak
eily mohon jasa baik untuk vote balqis @ http://anna-jueanna.blogspot.com/2011/02/jom-pilih-siapa-pemenangnye.html

balqis yang NO 4 TQ

Lelord berkata...

wah tahniah...jimat dah segala barang antabax

Wansteddy Tales berkata...

Besh...! maknanya besh slogan eily tu. inTrend ni base slogan. wan jarang dpt tembus Intrend cnts ni walaupun mmg selalu beli utk join cntes ;) barkod tiap produk tu simpan eily, mana tau akan dtg antabax anjurkan contest, boleh gunapakai. tips comper hahhaha

Citarasa Rinduan berkata...

selamat pagi

tahniah..wah...kalau nie lah imbuhannya...sangat berbaloi..
nanti join apa2 lagi, mana tau ada rezeki utk dhiya..

MrS. F!zA berkata...

amboi bestnye..mmg kompom setahun tkyah beli..

✿etiey erywan✿ berkata...

wahhh ape tak seberapa tu. banyak juga tuh. jimat dapur stuf utk bulan ni kan.. alhamduluilalh

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

tahniah kak!

Pn. Zana berkata...

ok la tuh. rm100 brg antabax. :D

Rose Khadijah berkata...

wooo..patot r saya tak menang..akak la pemenangnye yer..
last yerr rajin gak menang contest dalam magazine nih..dis yer tak bape nak bertuah kot..
hehehee..niway..tahniah..

amirah berkata...

syoknyaa..ni buleh jimat2 ni..come on eily..pasni cargas lagi..nnt boleh menang banyak2

ajumohit berkata...

bestnya, me x pernah menang constest lg, lum bertuah lagi hehe

Mama Zharfan berkata...

memang agak senang nak menang dari magz in trend :) cuma kena rajin antar lah :)

congrats yer

Mama Zharfan berkata...

me dh click ur HB!

azura samsuddin berkata...

sgtlah besh dpt hamper w/pun ada org ckp x besh... pep2 hadiah pun besh... hamper tu dah jimat xyah beli sabun utk beberapa bulan ;) beshnyerrr, tahniah!!

mama rifQy berkata...

wallllaaaaaa...eily!!

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wahh masyuk tuk hadiah tuh=)seronok nengok=)tahniah tau..tak pernah nurul beli majalah in trend tuh..

MRS. K berkata...

hambik kau! sekali berbotol2 tu weh.. wangi + suci sokmo la camni.. hikhik