Isnin, 7 Februari 2011

OPS NYAH BULU!

Nak cerita mama ada terjumpa 1 produk utk operasi nyah vulu yg best..
vulu gituuuuu!!!! hik...tajuk tu x hengat punyer...

Mama ni ada masalah skit ngan produk2 krim segala bagai kat luar sana ituh.
Alahan skit..pas vulu di nyah mesti gatal ken men ag kaki.
Mula ler aksi garu-menggaru bermula..x hengat punya gatal..
allergic kot ngan bahan2 dalam krim tuh.

Menda alah yg mama jumpa ni, memang bagus utk masalh seperti mama ini.
Memang x gatal pun, then lambat jugak vulu2 itu membiak semula.
xder krim2 tau..

 Ni ler menda alah itu.
memang pain free ler.
harganya pun murah ajo.


 Set dia datang ngan berus kecik dan berus besar.
dia nyer kertas penyental tuh 5 yg kecik 5 yg besor..
Boleh tukar2 ler

Cuma tampal ajer camni..
then gosok2 secara membulat pada kaki..
sangat ler mudah dah efective...tapi kat ketiak lum try ag ek, berkesan ke idok,,hahaha

Menda alah ni mama jumpa kat Cosway..harga rm9.90 ajo..
ape ag...buleh ler menerai ek..


Nota kaki:
bulu tangan ada, tapi sayang nak buang..org kata kalau lebat mak mertua sayang..betul ker?
hehehehe. Kalau ler betul, yg x lebat ku letak minyak kelapa banyak2 bagi lebat..hahahha

7 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

lebat2 sangat kang jadi rupa lain pulak..biarlah yg mana dh ada ni.. hahahaha

MRS. K berkata...

muahahha.. mak metua sayang??

ibuayahdamia berkata...

ekekekkeke...betul ke mak mertua sayang?? bulu roma kak ayu ni pun banyak ni kat tangan..hehe

amirah berkata...

mak mentua sayanga?patutla bulu tgn saya ni lebat semacam je..hua hua hua..tp cam menarik je la penyah vulu tu..nak gi carikla..mekasih for info..huhu

Lelord berkata...

hehehhe leh cuba ni....lela pun ada masalah yg sama...pakai veet gataiii

puanbee berkata...

murah ek..bee tk pernah nyah bulu kaki mahupun tgn mahupun keningg

wan nurul hezrina abd halim berkata...

hikhik entri bulu ek..memang bagusker benda alah nie?nnt leh trylahkan?mcm2 benda bagus dah diciptanie.esok2 cipta bg bulu tak kuar langsung lg senangkan=)