Isnin, 21 Februari 2011

MACAM DALAM TV

Ni cerita ala2 gedixs gitu, ngengada nak bagitau
nak bagitau ler yg mama dan Dhiya dah try roti yg kerap keluar iklan dalam TV akhir2 nih. 
Wakakah...Dhiya kata "Mama, sama ler macam dalam TV kita"..huhu

Roti ni hah:
Ada 3 perisa semuanya yg nampak tadi..Chocolate fudge, Mocha Coffee ngan Chocolate Melt.
Amik Mocha ngan Chocolate fudge ni jer. RM1 seketul

Boleh ler tahan rasanya. Suka roti dia lembut sangat.
Dhiya seperti biasa memula nampak makan bersungguh, tp bila part krim banyak2 tengah tuh mamanya kena abiskan. Camner ler badan mamamu ni x kembang, anak oiii.
Pelik x? Sesetengah budak suka makan krim tu kan? 
Dhiya ni x..dari dulu ag, kalau roti gardenia 60sen tu pun, mama picit keluar krim dia baru bagi dia.

Tapi kalau bagi dia kek silver birrd yg macam kat bawah ni, sekejap jer tinggal separuh tau.
Petang kang makan ag, dah abis sebiji. Dhiya minat betul ngan kek nih. Memang selalu beli utk dia.


Yang ni pun Dhiya minat jugak, tapi sebab ada krim jugak kan, x laju macam yg kat atas tuh.
Sumber gambar: mr.goog



nota kaki:
Wishlist mama thun ni, nak beli oven...semoga tercapai, sebelum raya.nak buat kek banyak2.  
Percaya x mama xder oven ag tau...

8 ulasan:

✿etiey erywan✿ berkata...

ehhhh boleh cuba ni. tak pernah cuba lagi... hahha

*azni* berkata...

sama la kite..xde oven jugak..teehee..

JunAina berkata...

aina oven dah setahun berbungkus dek kerana terlalu sibuk dengan urusan kerja. cerita bab kek ini memeng megujakan coz aina memang hantu kek dan anak perempuan turut mewarisi kesukaan ini. tak kira apa juga jenis kek kalau ada memang habis...

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

nakkkkkkk 1!

amirah berkata...

eily, sama la..dr tahun lepas wishlist nya nak oven.tp takde masa pun nak masak2 sume tu..huhu

Lelord berkata...

ekekekeke kat umah melaka ni mmg dh ade oven..penah guna skali jek. hadiah kawin bank bg

Pn. Zana berkata...

sy pun x de oven..huhu

Diyana berkata...

eily,diyana pun tkde oven lagi.hehe.ade microwave kecik je..itupun hadiah kawin.haha.eh tak penah tgk pun iklan ni..tp nmpk mcm sedap.boleh cari nanti ;)