Ahad, 13 Februari 2011

SITI TALKSHOW..HIBURAN + INSPIRASI

Semalam tengok SITI talkshow tuh..Sangat teruja tau tunggu rancangan itu. Xceli mama bukan ler peminat tegar Siti. Tapi sangat teruja jugak nak tunggu talk show ni sebab seperti bese kalau tengok Datuk Siti ni mama suka tengok baju2 dia pakai, suara dia. Tambahan episod pertama semalam ada Tun Mahathit, my Idola.

Tapi sedikit keciwa ler ngan talkshow semalam. Guest utama tu dah hot giler. Tapi Siti macam kekok sangat, macam x pandai cakap sangat kan??? Masa bersama Org india yg susah tuh, saper name ek en. tuh ( x ingat)..macam x tersentuh jiwa pun...Soalan pun ntah aper2 jer...

Ayat Siti pun banyak tunggang terbalik ....ada ayat yg macam x sudah jer, ada ayat macam tergantung, ada ayat yg terbalik...Naper gitu SITI?
Baju Siti pun simple giler semalam..huhuhu...Nak tengok siti pakai glamor macam Anita Sarawak tuh, selain dari menceceh, leh jugak ketengahkan fashion...baruler INSPIRASI namanya.hehe

Hopefully episod seterusnya pasnih..lagi okey, banyak improvement dari SITI. Well, mungkin sebab dia Siti Nurhaliza, sebab tu org letakkan tahap perfection yg tinggi kan?? Jangan lak ada org kondem mama sebab entry nih. hehe. bukannya kutuk, tapi sekadar menegur.
Harap Siti bakal jadi OPRAH WINFREY Malaysia...


Nota Kaki:
Kalau time OPRAH tu, memang ase sayang nak tinggal TV..hehe..
Naper SITI x guna Yayasan Nur JIWA sebagai penyumbang dana kepada yg memerlukan tuh, lagi mantop kot. Lagi org nak tengok. 


OPPPSS: ADA BLOG KENGKAWAN ADA MALWARE..ANTARANYA DYEA IRDINA, IBUAYAHDAMIA.. x leh bukak blog u olls nih..huhu

4 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

opss... tinggi betul harapan tu
mana tahu kan?

Chik Na berkata...

saya pun teruja nak tgk..tapi terlupa..bila la agaknya ulangan rancangan nih.. bukannya apa nak tgk wawancara dgn TUN Mahathir tuh :)

Mona Hiryanti berkata...

lupe laa nak tengok.. by the way, i'm not a big fans of SITI.. so, no wonder laa kan.. ;p

wan nurul hezrina abd halim berkata...

ala tak nengok.sya luper=)

suka gak ngan siti..mcm manalah jadi pengacara.dia dahla malu2 bila cakap nak2 ada tun plak.waduh seram