Ahad, 27 Februari 2011

MARI MERIAHKANNYA

*sticky post*
post terkini kena cari kat bawah lagi 



ANDA SEMUA DIJEMPUT HADIR!!!!!!



Kengkawan blogger yg mama sayangi dan hormati....
Anda semua mama jemput utk menghadiri majlis kecil-kecilan utk anak dara Mama, 
Dhiya Khairina yg bakal berusia 3 tahun
Mari lah sama2, memeriahkannya....
Kehadiran anda semua di alu-alukan

Best regards:
Mama Dhiya sekuarga




Opssss!!!! Ada yg x tau ker alamat tuh...Kuaters Pendidikan Seafield, dekat ngan Mydin USJ or Summit..Sebelah ngan Sek Keb Seafield (kalau pakai GPS leh letak sek.keb .seafield, sebelah pagar saja okeh)

22 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

selamat malam..
wah..kalau ayu dekat duk sana..mmg ayu attent birthday dhiya...idola ayu tu. si cilik...

hope ramai yang hadir ke majlis harilahir dyiha yang ke 3. thn..

mama rifQy berkata...

alaahiii..na kat tengganuuuuuu!!!

KomieAroon berkata...

komie ingin meminta jasa baik kalian

I have join this one contest called Kisah Klasik Kita : 99 Hari Kisah Klasik so now I wish to ask u please vote for me... vote for my cerpen "Kau Boleh Blah" if you really like the story..I am not forcing you but please do read it first and if you think that my cerpen is likable or good or can make you smile and so on then do vote...I really really appreciate your support..

To vote, just wrote "i vote" or "vote" in the comment box at this link


http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/02/99-hari-kisah-klasik-komie-aroon-kau.html



Jasamu akan ku kenang sehingga ke akhir hayatku =))))

amirah berkata...

ala eily..tak dapat la nampaknya..jauh ni.. huhu..camne pun mekasih menjemput. mesti dhiya seronok nanti..happy birthday sweetie dhiya khairina

wan nurul hezrina abd halim berkata...

alahai kat maner ek tempat tuh..kalu dekat pastiku join dah beramai2 g serbu umah eily=)mesti eily masak sedap2kan?hukhuk sedey

Mama Hanim berkata...

jauh kt kedah nih..klu tak,mesti bawa hanim join skali..sob sob..

MrS. F!zA berkata...

owh eily, kuarters ni mmg jalan kt mydin usj tu ek?kita mmg familiar area situ..ke kna msk simpang lain msa kt simpang 4 tu?

AngahSayang2314 berkata...

oooohhh duk kat sana la nie yerrrrr

Nana berkata...

eily tq sudi jemput
insyallah
klw abah damia balik bole la kami pegi..
tak pandai nk drive sendiri g sana ehee

mamalieyna berkata...

oooh rumahnya tak jauh sgt kan..tpi huu...en hubby akak takde kt umah la skrg, tak dpt jln2 jauh..hu~ takde rezki nak ke sana la..hu~

hope majlis berjln lancar k! ^_^

Cute MuM berkata...

insyallah.. nanti cute mum tanya suami dulu yer..

apa2 pon happy birthday dhiya..

Monahiryanti berkata...

insyaallah.. kalo ada masa dan kesempatan..

Momma Mia berkata...

Thanks for ur invitation dear
Happy 3 yr Dhiya
InsyaAllah, nnti suh Mia & Ira pujuk cik abah utk gie sana... :)

Puanbee berkata...

insyallah lah yer:)

CiK JuE berkata...

insayallah tak boleh janji sebab dah ade jemputan kawin kat puchong tapi kalau sempat cik jue sampai ok...

✿etiey erywan✿ berkata...

insyallah kalai kelapangan..sebbanya ari ahad tu i kerja... rasanya kalau semopat habis awal...nak sanagt jumpa kengkawan nih ah

Diyana berkata...

terima kasih dhiya dan mama dhiya kerana jemput aunty sekeluarga.;).minta maafla eh..masa tak mengizinkan. lain kali aunty pergi sane..aunty boleh singgah rumah dhiya :)

anyway,happy besday! dari aunty diyana sekeluarga

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

happy besday dhiya.moga dhiya membesar jadi anak yang baik dan berjasa pada ibubapa

Nad @ MamaZakwan berkata...

dhiya,
aunty n zakwan n uncle mmg dah plan nak pi besday party dhiya...
tapi last minute, uncle kena pi keje ahad tu..sedih aunty tak dapat jumpa dhiya..sori ye sayang...eily, sori ek!

CiK JuE berkata...

happy bezday dhiya khairini
cik jue doakan dhiya panjang umur,murah rezeki serta sentiasa diberkati allah..
tak dapat hadir petang tadi sebab ade sedikit masalah...

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

happy belated birthday dhiya..
nk mai tp ada homework la plak...nnt cik anies kem hadiah ye w'pn terlewat..

Jue aka ibu FarisYah berkata...

lama hilang pergi mana...tak sihat ke????dah seminggu tak update blog....