Isnin, 7 Mac 2011

HIDUP TANPA BLOG

Wahhhh, dah seminggu menghilang..Rindu jugak ngan blog ni.. 
Uihhh maunya x rindu kan? 
Sahabat suka duka nih...

Selain dari masalah, bodben yg semakin slow melow sejak akhir bulan lepas, pastu ngan masalah modem nyer ag, tetiba datang jugak angin malas nak menghupdate. Siyes tau.

Lepas wat party utk Dhiya tuh, badan penat sangat2, family plak masih ada kat sini. So pikiran x ingat langsung kat WARNA WARNI KEHIDUPAN nih. Pastu, bila tok ngan aki Dhiya dah balik, 
angin malas tu masih berbaki, di tambah ngan masalah intenet connection. 

Tau x dah seminggu lappy ni xder bateri, xder org peduli pun. Kami sengaja membuang lappy ini dari menjadi org ke3 antara kami sekuarga. hahahhaa. Tapi syok jugak rasanya, jadi surirumah sepenuh masa tanpa blog. wakakah. Tapi sekejap jer ase bestnya, pastu mulalah jadi cacing kepanasan, mulalah ase indu, mulalah ase ade jer yg x kena, mulalah teringat kat kengkawan. Indu ler kat kengkawan

Sekarang angin, mood sudah kembali. Maxis pun dah kembali pulih. So aper ag, tengah mengarang ayat2, sambil mencari idea2, dan mencari semula mode berblog. hehe.

Hehe..kena ada life insurance tuh...TQ Mr.Goog


Nota kaki: 
Xceli, mama ada ler wat 2,3 entry for auto publish, tapi duk bersarang dalam draft tu jerk. huhuhu.. 
dn salah 1 entry tu khas utk Dhiya sempena besday dia arituh. X payah publish ler, tunggu tahun depan plak.hahah

* Pasnih nak update pasal bufday Dhiya, biarpun seminggu berlalu...

8 ulasan:

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

beruk ben tu kn hntr msk wad.. kasi pulih btol2 ;-)

Nad @ MamaZakwan berkata...

tertanya2 jugak..mana la eily [egi ni..nak sms asek terlupa jek..alhamdulillah, dah kembali selepas seminggu :)

Wansteddy Tales berkata...

bnyk suka duka dgn blog. bloglah catatan diari secara xlangsung kita. sehari xhdap mmg... RINDU serindu-rindunya hahhaha

dinor's family berkata...

same le kite, imah bla time krj mana bleh bblog ni...bla blk dah penat, bla time cuti j bleh bblog ni.....

JunAina berkata...

boleh ke hidup tanpa blog? k.aina pun sejak 3 bulan lepas kalau tak dapat update blog rasa something wrong somewhere...

salam ukhwah...jom jalan2...
http://juneaina.blogspot.com/

wan nurul hezrina abd halim berkata...

tulah tungu2 mana eliy nih=)rindu ah nk dengar celoteh..eh memang beruk band 2 sakit2lah ati kalau lembab cam siputkan?huhuhu

tapi beruk band celcom ok gak kat pjaya cuma tang download n uplod semua still lembab

MRS. K berkata...

baru nak qado bace blog eily.. huhu

Mama Zharfan berkata...

kalau blogger tegar--tak dpt berblog hati jd tak keruan hehe



nak menang purse clarks ori? jom vote!