Sabtu, 12 Mac 2011

DUTCH LADY FAIR

Semalam pas balik dari KL trus ke Mydin, Subang Jaya. Nak beli mandian Dhiya. Budak tu skang ni parak betoi ler mandiannya.
Men buih jer kejenya. kalau time mandi, buih x penuh 1 besen tuh, mengepek kalahkan mama dia tau.

Kat main foyer tu ada Dutch Lady fair..Dhiya x minum susu ni. Try ler jugak beli aritu, sebab skang ni DHA dia dah banyak bertambah2, 5x ganda tuh. tapi seperti biasalah, anak dara tu bab susu ni, memang x boleh compromise punyer.

Kat fair tu ada ler beberapa permainan utk kanak2, sesi bergambar dan setiap pembelian 2 pack (RM20.99/pack) leh dapat peluang menangi kereta..ape ek, x ingat ler plak, Alza kot..banyak lagi ler hadiahnya.

So sesaper yg dekat2 tuh, pastu anak minum dutch lady gi ler terjah Mydin USJ ek (wah, jd promoter lak)
Mama x tau ler harga tu murah ker sama jer ker, sebab x guna.

Mama just nak tepek gambor jer..hahaha. Semalam masa pergi dowang baru setting tempat nih. Aktiviti x berjalan ag. Stok susu pun baru sampai. Kami aper lagi snap2 je le..hehe

Kanak2nya x xcited pun, mak kanak2 tu yg terlebih xcited.
Saya kanak2 susu ibu..haha, tu yg betul..
Berganda2 DHAnya

Muka Dhiya xder perasaan hokeh...geram betull

Gaya terlampau mak budak..
anak rileks jerr

suh pekerja kat situ amik gambar, skali jd camni daaaa..
xder bakat langsung..yg lain dia amik sumer blurrr tau.

Dhiya kat pentas...
malu2 tuh. Dia sorang jer berani naik atas pentas tuh.

Step by step..memula duk kat tangga dulu, ushar line.

Main aper ni ek..masa ni xder org, 
so Dhiya main ngan pekerja kat situ. 

Putar lagi..putar lagi..

Pastuh bila pekerja kat situ kerumun nak tengok dia, 
Mula ler menampakkan muka takut..
Org kat situ xcited tgk dia jer, sebab org lain xder plak xcited nak main
sebab dowang tengah setting ag nih..x siap ag pentas tuh.


Mama sebenarnya nak amik gambar ag..nak amik gambar kat gerbang stage tuh. Sebab dia wat pelangi.
So mama ase cantik sangat letak kat blog ni, wat header ker kan...yelah sesuai ler ngan tajuk blog.
Tapi segan lak, sebab gerbang tu betul2 mengadap main entrance..hehe

Nota kaki:
Suka tengok anak2 hepi...ceria...Layan kan ajer..

5 ulasan:

mummysyafie berkata...

comel nya Dhiya posing..

alyyani berkata...

oh thanks for the info. :)

karipapsayur berkata...

Kalo kata RM21 utk yg 5x DHa tu kira murah lah sbb skrg lepas da tukar 5x DHA, harga naik dr jd RM23-RM24++ lebih kurang.

Farra Dhelina berkata...

DL dh 5x dha dah?? bagus lah ye..makin upgrade..tp pape..ssu ibu tak dpt lawan kan..letak lah 100x dha pun hehe..

mamalieyna berkata...

comel!

ala...semalam kak eina ke sana..time kuarkan camera nak snap, baru perasan..camera rosak sudaa...wuuu keciwa...takde pic arif kt tmpt comel ni..huhu~