Khamis, 31 Mac 2011

TOP COMENTATOR GIVEAWAY

PENGUMUMAN DI AKHIR BULAN..
HEHE


Kalau u oll perasan la, skang ni mama jarang, bahkan xder pun balas komen u oll.. 
kalau dedulu mama mesti reply komen u oll sumer...
Nape ek sumer itu berlaku?????

Sebab.....
Mama nak ilangkan nama mama kat list top commentator tuh.
Ada sebab mama wat gitu..sebabnya....



MAMA NAK CARI TOP COMMENTATOR BLOG MAMA NI
UTK BULAN APRIL, MEI JUN..
(1 pemenang utk setiap bulan)

SEMUANYA NI ADA KAITAN NGAN ENTRY NI:


SO.....PADA KENGKAWAN YG SELALU BERKUNJUNG KE SINI
SELAMAT MENGOMEN..
ADA SAGUHATI YG X SEBERAPA UTK U OLL..

SAYANG LER U OLL SUMER.


Nota kaki:
Semoga persahabatan ikhlas kita ni diberkati...Amin

Setiap bulan ada sorang pemenang yea..beerti ada 3 pemenang..
sekiranya top list merupakan pemenang bulan sebelumnya, 
maka 2nd name akan dinobatkan sebagai pemenang

*Hadiah, xder ler gempak yea...tapi ikhlas, sebgai tanda penghargaan dan kenangan dari mama

16 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

hikhik igtkan trus bg hadiah je pd yg dah printscreen tu..kekeke..

ouh mknanya kena lawan lg..

♥siEha♥ berkata...

xpe..bleh comment kat umah kite...hehehe...
nak komen bnyk2 la..keke

Wansteddy Tales berkata...

Haih... wan pn skrg ni makan masa baru nak balas komen kat entry yang baru buat. Bukan xnk komen, tangguh dulu. buat kerja lain. Pastu lupa. Salunya wan peram, esoknya barulah balas. hahhaa strategi jimat masa ^^'

mamalieyna berkata...

alaa bg la sepuluh orang tu, confirm kak eina termasuk skali..ekeke..gurau jer..hehe..

boleh komen time ada masa je la skrg..huhu..

MRS. K berkata...

kena usaha lebih ni.. hahaha

Pn. Zana berkata...

ok...sy nak komen ! :P

kayyana berkata...

saya akan giat mengomen.. hehe.. erm.. tau tak blog nurul hezrina da kene removed..sian die.. die ada masalah pasal takleh upload gambo aleh2 terpadam terus blog die.. la ni die tgh berusaha utk mengadakan blek blog nye.. sianlah die

SK KULIM berkata...

ok hehe.dah top 10 dah tu,nak kene up jd no 1 ni..kene rajin2 komen..hihi

amirah berkata...

hehe..bestnya eily nak bg hadiah..

✿ etiey erywan ✿ ©™ berkata...

hmmm samalah! yang saya punya widget pun ada nama diri sendiri,. dah jenuh baut tp tetap kluar jugak

Nad @ MamaZakwan berkata...

best tu..
kene rajin komen ni, haha! =P

MamaRifqy berkata...

heheh..na bukan komen untuk dapat hadiahh..na komen sbb iklaas n suke komen tauuuuu!! tapi lately bizi la eily..blog pon kureng! bw pon kureng!! sgt2 bizi di opisssss

Monahiryanti berkata...

harus mengomen setiap detik setiap minit.. muahahaha..

hezrina83 berkata...

wahhh kenalah meningkatkan ke komenean.ayat aper tuh..tapi blog lama nyer komen n bliog baru org yang sama tau eily mummy maire @ nurul hezrina=)eily nnt hadiah contest mummy post minggu depan kay

kayyana berkata...

Jun semakin tamat... hehehe

...sWeeT uMi... berkata...

la ada GA top komentor rupe nye...br perasan, maklumlah syok bc entry mama ni...kikikiki..terlambat ketapi btul la umi ni (^_^)