Rabu, 30 Mac 2011

SAKIT HATI INI

Kalau ujung2 bulan ni tentu sume dapat agak kan??
Kalau x kerana dia ni yg 1 ni....

Xkan korang xtau...
Kalau mama xder jengah blog, xder on FB 2,3 hari
Komen kat blog u oll pun xder...
Itu tandanya, kehampehan si brodben ni
Geram tau.........
dan2 tu jugak ler dah limit ler, over usage ler

Hadoiiii...sakit hati toiii ler..
Tapi kan...Tapi kann..papa tu macam beria jer nak amik Unifi
Dah banyak kali amik flyers dah banyak servey ngan kengkawan...

Berbunga2 tau hati mama...
Mintak2 ler jadi...
So kalau dah komfom nnti,
memang say good bye to Maxis BB
Tapi kalau balik kg,,,terpaksa menyepi ler nampaknya.
Masalah jugak tu kan?kan?

So for this few days..
sori yea, x dapat menjenguk, mengomen
banyak ler cerita mama tertinggal nnti..
cerita gi Anakku sale pun xdapat nak update..huhu sedihhhh

Nota kaki:
Bila ada bini seorg blogger, suami kena faham ler, kapasiti kegunaan internetnya..hehe

15 ulasan:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ berkata...

tukar ke Unifi, pakai berukband ni memang menyakitkan hati, tengah syok2 layan tiba2 disconnet...adei

nurulazham berkata...

sian eily...ingat pompuan je ada 'masalah' bulanan..rupenye bb pun ada ek..hehehee...

nurul guna streamyx RM60/mth je..kalau balik kg, guna bb Celcom...so far belum mengecewakan lagi... :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

balik kmpung guna la prepaid punye..rm20 bleh utk seminggu ;)

Lelord berkata...

ekekekeke kena tukau la pasni

Monahiryanti berkata...

betul2!! nasib baik laki paham bininya seorang "blogger tegar".. hahaha..

amirah berkata...

nnt leh bg testimonial best ke tak unifi huhu

diana berkata...

betul..
leceh la pakai bb ni..
saya pun pakai bb..
nak tukar ke streamx
payah pulak sebab saya ni kerap2 balik kampaung dan berjalan keluar..

ibuayahdamia berkata...

blogger tegar memang cam tu...tak der internet rasa macam kucing jatuh anak...hahaha

dyea irdina berkata...

huhuhu kita serupa...kita serupa...time usage overlimit je rasa nak hantuk kepala kat dinding..

Citarasa Rinduan berkata...

selamat malam...
patutlah lamatak nampak awak...
apakhabar si dhiya???

ayu doakan supaya en suami tukar ke unifi yer

chekna @ mama ziyad berkata...

celcom bb pun sama je, kadang ok, kadang ko.. senang amik stremyx or unifi je.. confirm laju.. teringin gak nak tukar, tp blum masanya lagi kot... still bleh sabar ngn bb ni..

MrS. F!zA berkata...

org ckp unifi laju...tp thp capaian tu tk thu la iktu sstgh tmpt ke apa..hihi

kayyana berkata...

pakai unifi mmg la puas hati.. yana dgr2 digi pnye broadband ada yg jenis top up.. cubelah try.. klu blek kg pakailah digi yg top up tu

MamaRifqy berkata...

berTUKARRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pakai stearymyxxxxx!!tapi xleh bwk kemane2 laaa..hehe..!!

hezrina83 berkata...

beruk bband mmg sakit ati...nak2 bila bukak blog lagi slow tahap dewa..tak kiralah maxiske celcomker..cian maira kekadang nk tgk barney kat u tubepun tak buleh sbnye lembab.kdg2 dia bising sb lama sangat hang