Selasa, 29 Mac 2011

SPECIAL THANKS TO NURUL AZHAM

Hari sabtu lepas, Kangaroo datang antar parcel.hehe.
Teruja ni nak bukak, nak tau saper pengirimnya
Pastuh bila tengok kotak yg cantik berbalut siap ada note
Hati berbunga2...
Terima kasih Nurul...hadiah dah sampai

Hadiah ni dapat utk top 3 voter terbanyak
utk contest Friso kat FB..

Tq..Nurul..
Memang menjadi kenangan persahabatan antara kita hadiah nih.


Nak tau hadiahnya???




Jam Dinding ni..
Cantik..sesuai plak ngan tema hiasan umah mama
hitam + merah

Nak review skit ler tentang NURUL AZHAM ni.

Xceli, nurul ni antara follower terawal blog mama nih.
Orgnya banyak membantu mama dalam berblog ni...
banya tau tutorial yg dah nurul bagi kat mama.
Yg paling latest ialah cara nak buat CERITA PANAS kat sidebar tuh.
Dulu, masa mama buta giler bab blog ni..
memang nurul ler tempat mama bertanya, antar mesej ler emel ler
Alhamdulillah, hasil tutorial, perkongsian ilmu itu
maka blog ni ler hasilnya...
Ingat lagi antara entry nurul tujukan utk mama:


Dan...mama antara customer buss blog nurul
Mama pernah beli potty, beli mickey mouse ngan nurul
Nurul ni selalu inform mama kalau ada sale, or  barang2
kat online blog lain yg jual barang2 yg Dhiya suka especially 
mickey mouse ler..
Berikut antara entry yg ada kaitan ngan Nurul



Dan yg paling terharu, 
Nurul antara kengkawan yg kerap bertanya kabar mama melaluli FB.
Terima kasih Nurul atas keprihatinan itu.
Sangat bertuah kerana memiliki seorang rakan alam maya seperti anda.

SEmoga Nurul dan keluarga terus diberkati Allah
dan sentiasa dimurahkan rezeki..
Leh bagi hadiah lagi..hehehe

Semoga Persahabatan kita ini, xkan putus sampai bila2 yea, Nurul.


Nota kaki:
Nilai sebuah persahabatan itu xkan terbeli dengan hadiah semahal mane pun

4 ulasan:

Monahiryanti berkata...

huhuhuhu.. aku pun kwn ko tau.. sedey tau elly..

nurulazham berkata...

thanks eily...
alolo...siap buat entry khas lagi ye...:)
malu aiii.....

yelah kan...kalau diingat2 balik, masa nurul kenal eily, follower eily baru dalam 13 orang je kalau xsilap...seingat nurul masa nurul follow blog eily, eily wat entry pasal risalah baby contest utk expo Parenthood rasenye...tak ingat dah...hehehe

patutla nurul tanya kat FB, eily senyap je...dalam hati dah berkata...mesti bodben slow nih...hehehee....

btw, nurul pun suke kawan ngan eily...cuma masa nak bertemu tu ntah bila...huuuuhuu...bertuah sgt jumpe kawan2 yg baik hati dlm dunia blog ni.. :)


same to you...smg persahabatn ni kekal sampai bila2......

Ati Masrif berkata...

salam kenal,

seronok betui dpt hadiahkan

kita pernah dapat hadiah coklat heart
dari blogger melaka
sampai lani...simpan saje
sayang pula nk makan...hihi

ibuayahdamia berkata...

kak ayu kenal nurul ni pun melalui FB gak...memang selalu tegur dalam FB...

semoga persahabatan yg ikhlas berkekalan...