Jumaat, 11 Mac 2011

SAYA TIDAK DI ANAKTIRIKAN LAGI

Dah lebih dari seminggu x bukan Nuffnang Account tau...sebabnya saya rasa sangat keciwa. Sangat jeles ngan org lain yg dah cashout, plak tu beratus riban dapatnya. Pastuh jeles gak pada yg dapat BE sampai 2,3,4,5,6..ada jugak yg dapat berbelas2 BE..

Tapi mama???? Terasa dianaktirikan hokeh...
Dah berbulan BE x dapat. Dah ler setiap kali dapat BE beberapa hari ajer dah metered..sangat ler frustrated. Dah 2 thun bersama ngan Nuffnang, skali pun xleh cashout ag.
RM50 tu x dapat jejak lagi tau..Sepangjang tempoh 2 thun tu ader ler dalam 10 iklan jer. Sedey yg amat..

Tapi tadi mama terbuka hati nak bukak my nuff acc. and surprisingly.....TADAAAAA

Dapat ler 1 BE ajo..

1 jer pun, tapi mama suka...hepi..gembira.
Mama harap iklan ni lama ler skit bertahan, at least dapat cukupkan amount utk mama cahsout RM50 pun xper..sebab salahsatu impian mama tahun ni, nak cashout pendapatan nuffnang.

Tapi yg x bestnya, jengjarang skali pun mama tengok ada iklan tu kat blog mama nih. Sibuk ngan milkdeal tu jer..huh.

Then nak citer, petang tadi mama ke pejabat Nuffnang kat Heritage House, KL.Amik menda alah ni..


Dapat 2 tiket ke konsert Hore-Hore Aznil esok..
So esok malam kami berkonsert ler..
yg musykilnya nih, Dhiya ni kena tiket ke idok..huhu..
Tengok dalam Ticket2u kanak2 RM25~12thun kebawah...minimum berapa tahun ek???

Kami di Heritage House, KL
(Nak jugak letak gambar..exposed terlebey)..hahaha..
Peha semakin membesar yea..


Nota kaki:
First time ni kami laki bini nak berkonsert, sebelum ni x pernah gi mana2 konsert pun sebab kami x minat.
Jom heboh pun x pernah pergi..huhu

Citer pasal HB pun sedey jugak...RM10 pun x sampai..Mungkin bukan rezeki..
Xper mama enjoy berblog yea

8 ulasan:

MRS. K berkata...

semoga impianmu tercapai.. hehehe

Citarasa Rinduan berkata...

samalah..
sebenarnya mmg nuff problem dah 3 minggu lepas..
nie baru masuk balik
sbb tu blogger tersohor depa tukar iffinity

Mama Hanim berkata...

Tahniah eily.. best tu dpt BE bru kan..
semoga masyuk $$$$ laju boleh cepat2 cash out..

MrS. F!zA berkata...

perghh..berkonsert la esok malam ek..

Monahiryanti berkata...

wahh! kirim salam kat pak nil ye elly..

Diyana berkata...

eily..tkpe lame2 nnti jd bukit jg..;).ni diyana aritu dah klik nak cash out..dok tnggu skali tgk2..duit tu ade balik dlm account..heran jg.bile check emel,baru prasan..nuffnang ade hantar emel soh betulkan nama..diyana ltk tak sama dgn dalam ic. huhu..malasla nak calling2 nuffnang, tggula dulu duit beranak lg..huhu.diyana pn jrg dh dpt be..yg diyana prasan,blog diyana mmg le tk ramai UV ..tp disbbkan penah buat entry psl bintangkertas.blogspot.com..jadinya sampai skrg,ramai yg masuk cari cerita psl tu..itula yg mnbhkan visitor kot.

Gieyana berkata...

Tahniah2 dear..ada gak BE tue..sy nyer x der..hihihi

mummysyafie berkata...

oh..saya dah sebulan takde income kat nuffnang..walhal sebelum ni dah baper kali cash out earning..

best dalam tiket free..