Sabtu, 26 Mac 2011

SHOES FOR SALE

PENGUMUMAN...PENGUMUMAN..

Ada sesiapa yg terberkenan ngan kasut nih???
Mama nak jual....


Brand: Summit
Size: 38
Color: Blue (Jeans)
Condition: 9/10

Harga nak jual: RM35 termasuk postage

Mama beli utk raya tahun lepas..
Pastuh pakai pun sekali 2 jer.
Mama beli dengan harga RM59.90

Condition tiptop ag hokeh..kotak pun masih simpan.
Tumit kasut tu pun mama dah tukar ngan getah ok..
yg plastik dah buang..tahan lama getah punyer.. x pecah


Kalau berkenan leh ler tekan button CONTACT ME kat sidebar tuh
Mama nak jual sebab x boleh pakai dah high heels sekarang.
Dah ler x kijer dah, pastuh kalau kuar xleh pakai high heels ni
nak kejar Dhiya kehulu kehilir..huhu..
Banyak kasut2 yg berheels x leh guna dah skang..

Nota kaki:
Dalam hati masih sayang...namun apakan daya..haha

13 ulasan:

CiK Jue aka ibu FarisYah berkata...

comelnye..suka2 tapi rasnye tak muatlah cik jue pakai size 8 kaki kembang

Rose Khadijah berkata...

alaa..design canteks..tapi besau le..huhhhhuuhu..
http://farisarrayyan.blogspot.com

MamaRifqy berkata...

Chanteq la eily! na pon xleh pakai sgt heel.penat!!

Diyana berkata...

size 8?wow..panjangnye kaki eily..;)..hehe.diayan size 5 aje.hoho

eily..baru prasan tau psl ga dhiya hr tu..tenkiu2.nnti diyana kasik details eh.

BIONIC WOMEN berkata...

Diyana..size 38 tu size 6 lebih kurang...tapi kasut ni agak besr jugak leh fit sz 7 manja2..hahaha

Pn. Zana berkata...

sy pun dh x leh pakai heel dh. btw, hope de org nak beli eh

dyea irdina berkata...

lor syng la klu jual...sy tak kije pun still pakai lagi heels sy walaupun nak kena kejor hero2 berdua tu..syng sgt ngan heels2 sy...huhuhu pakai sampai lunyai

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

suka high heel tp cuma pakai time g kenduri kawen o mn2 majlis. nk gn ms jln2 mmm x kot. btw cantek design tu

Farra Dhelina berkata...

kk, size 38 ni size 8 ye? hujung dia kecik? sy kaki kembang.. tp tgok kst ni mcm bkenan pulak

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ berkata...

catik kasut tu, tapi kita kureng minat kasut tinggi...

Amy Syaquena berkata...

alamak amy pakai saiz 36 la huhu..

mamalieyna berkata...

cantik...tp tak muat kot..kaki kak eina saiz 40..ngee..

Mama Hanim berkata...

cantik tp takut x muat plak..hehe..