Isnin, 21 Mac 2011

BZZZZZ


Harini mood masih cuti..Maklum ler baru balik dari kampung..fenatttt.
Masih jet lag lagi nih..WAAAHHHH.macam ler kampung kat London.
Mana x jet lagnya, kemalasan di kampung masih berbaki nih.
Masih terasa nikmatnya bangun lewat
makanan mak yg masak, bangun tido makan
pas makan tido..
Dhiya plak ramai org duk jaga...
Masyukkkkk betoiiii

Alhamdulillah, kami semua selamat sampai malam tadi.
Semua rencana kat kampung berjalan lancar.
Tapi ada ler 2,3 aktiviti yg dirancangkan tidak kesampaian.

Harini sibuk memproses segala yg kotor nih..
nak kemas mengemas2..
So, segala cerita menarik nak dikongsi tuh,
kena ler pospont nampaknya..


Opppssss, sejak Khamis sampai ler Ahad
entry autopublish so banyak ler kecacatan berlaku..
Mama dah baiki entry Henfon punca mati pucuk yg tulisannya xleh baca
dan video Dhiya dalam entry Finalist AF9  yg terprivate tu pun mama dah ganti

Nota kaki:
Harini x sempat BW yea kengkawan, mungkin malam2 skit baru dapat terjah umah kengkawan..
Memasak pun mama cuti arini, so jap ag ada sesi jengjalan cari makan lak..hehe

8 ulasan:

Mama Hanim berkata...

xpe eily.. slow2 k..
Tiba Masa 7 BE Dicashout, Cek Ke 3 2011, Alhamdulillah

sayangsayangibu berkata...

saat yang paling best bersama dengan keluarga, makan masakan mak...
seronok kan?

Monahiryanti berkata...

xpe2.. kami paham.. heh..

Diyana berkata...

la.autopublish eh selama 1 week ni..tk tau plak.hehe

CiK Jue aka ibu FarisYah berkata...

kemas umah dulu....selesaikan ape yang harus diselesaikan..baru BW dengan aman...

dyea irdina berkata...

wah sama prangai kita time blk kg..makan tido..bgn lambat..hehhe pas tu part plng best anak2 tak cari kita dah sbb sibuk main dgn sepupu dorng.

amirah berkata...

takpe2..silakan kemas dulu brg2 ye..hehe..biasala tu balik kmpg mmng best!lagi2 kalau cam eily ni.bila time cuti sekolah, bleh blik lelama

wan nurul hezrina abd halim berkata...

haha kelakar gambar atas nuh.lucu molek..mmg kita sbgai ibu mmg banyak kerja.tuh blum anak g sekolah 2,3 orang..sekali masuk sekolah berlambak baju nak digosok.balik kampung mmg besh tapi tang nak start keja semuala tuh bercinta maa