Khamis, 10 Mac 2011

PAK TURUT SEMATA-MATA


Kalau ada yg nak kata mama ni ketinggalan zaman, terpulang ler. x marah pun.
Kalau ada yg nak kata aper pun, kata ler, tapi mama nak tanya jugak kat u oll....
Malu bertanya sesat jalan kan.......so mama xnak sesat nih..


Siyesly, mama x tau aper2 pun tentang CHURP CHURP..
Pendek kata, org buat mama buat..tu pun ada kawan yg suh sign in.
Sebenarnya mama x tau pun aper yg kena buat kalau CHURP2 antar emel tuh.
Kekadang mama x bukak pun emel tu..huhuh..
Ada ler jugak try google, tapi macam x berapa nak paham ler jugak.
Adakah Bahasa Inggeris ku ini semakin berkarat, atau otak semakin x produktif xtau ler.

Mama x tau pun sistem pembayaran dia camner, katner nak check total income
sumer tu x tau...Buat pun xtau, pasal bayaran nak tau....Tamak haloba.huhu
Memang mama pak turut semata, letak logo CHURP-CHURP kat blog nih.

Oleh yg demikian, kepada kengkawan yg budiman
Cer cite...cer cite skit, ada apa dengan CHURP2 sebenarnya????


Nota kaki:
Dah betahun, baru arini nak tanya kan? 
Memula rasa nak terjah jer jalan tu, skang terasa sesat lak..tu yg mula bertanya.

7 ulasan:

MRS. K berkata...

kite tak buat pon benda alah ni..huhu

ibuayahdamia berkata...

alahai...sama kes dgn kak ayu...pun tak tahu jugak pasal churp2 ni..huhu.

minta2 lah ader sapa2 yg boleh tolong kita kan...

Sidratul Muntaha berkata...

piece a cake actually
klik kat icon tu
pastu kan ade icon dashboard
klik pada dashboard tu pastu akan kuar advert yg kena share
so..
klik share or sharing this
once that..
klik pada dashboard blik n klik semula pada advert yg dah di sharekan tu
then klik pada icon yg kita register..
misalanyan fb..
akan kuar satu kolum n publishkan
klu tweet..
akan kuar pada tweeter
that's all
klu pada blog..
just copy url link yg dia bg tu..
cnp pada n3.

MataHati @ MH berkata...

churp churp tu mcm promo iklan kan?
ahakss...langsung tak tahu sbb selalunya pakai klik jer.. :)

karipapsayur berkata...

mcm nuffnang yang oi. kita tlg advertise. Kalo org klik (kut unique ke apa ntah), kita dpt duit masuk acc.

mama rifQy berkata...

ooh! na mmg tak pahammmmm!!

Mama Hanim berkata...

blom daftar pun..huhu..