Khamis, 10 Mac 2011

LENGAN 'MALEK NOOR'

Nak tanya nih, saper ade petua baik punyer untuk kuruskan bahu + lengan????
Sangat dissapointed ngan bahagian itu ler.
Semakin giat menambah isi tau.
Bukan ler bermakna bahagian lain tuh dah mengurangkan isi,
tapi bahagian bahu + lengan tu semakin gajah..hahaha..

Tapi, jangan ler bagi tips suh bersenam ngan dumbell...
Mama xleh angkat hokeh, sebab bahu ni injured.
Mama ada dumbell set kat rumah, tapi nak wat camner,
kalau angkat tu mesti tercabut ler lengan mama nih..

Pastuh jangan ler suh gi Pusat Pelangsingan..
X mampu ag ler kengkawan oiii, budget terlebih blum ada.
kalau mampu x tunggu org suruh, sendiri pandai bawak kaki dan dompet laki masuk sana..hahaha..
(dompet laki ler semestinya)

Tengok ler lengan 'Malek Noor' mama nih...
Lengan Malek Noor tu cantik, berketak2, firm, berotot, 
bukan geleber mcm nih
Saper kata mama kurus, saper kata?????
Tolong ler...camne nak buat nih?

Semalam siap cakap kat papa camih
"Kanda, awak sanggup x amik pisau, hiris buang isi terlampau lebih kat lengan saya ni?"

Dengan ketawanya papa kata
"Ada ke patut.."

Itu ajer okeh....terasa mak tau...At least bagi ler cadangan lain, selain cadangan giler bini dia tu.
Kalau dia jawab, nnti kita gi register kat London Weight management..kan ker best dengarnya..haha

Saper ada cadangan, info atau petua2 yg menarik diharap jangan ler kedekut ilmu, jom ler kongsi bersama2..hehe

Nota kaki:
Jeles tengok lengan org slim melim jer tau..
ada org berisi tapi lengan xder ler gedabak sangat..
so bila pakai baju xder ler nampak macam transformers bahu dia..

11 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

kita pon samalah eily..lengan kita besar jgk..sbb tu kita bnci kalo badan kita naik sikit kompom lengan yg org akn nmpk dulu..haihh..nti kita nk up la gmbr msa gemuk dulu.huhuuhu

Nad @ MamaZakwan berkata...

alahai, takde tips la eily..sori sesangat...

sayangsayangibu berkata...

kita mengalami masalah yang sama...

camno nak buat yek?

MRS. K berkata...

cane ek? ala.. tak de petua lor..

ain berkata...

kat iklan ckp losyen mustajab pati halia bkesan. cube try, manelah tau bkesan...:)

✿ etiey erywan ✿ berkata...

hmmm tak de tips. kan dah nampak kurus kan.. hehhehe..

lengan tu gaka susah kan. try exercise la..

Lelord berkata...

btul arr ckp ain, lela guna losyen mustajab boh kat perut yg muncit, tp kalau rajin jek ekekekkeke

Pn. Zana berkata...

sy pung.buh losyen tuh la. mustajab tu. dulu sy rajin. skarg malas..haha. bile nak rajin ni

Mama Hanim berkata...

sori eily, xde petua..huhu..

Diyana berkata...

ic eily besar bhgn atas eh.terbalik dgn diyana.diyana klu duduk,org ngat kecik je.skali bangun berdiri...hehehe.mcm mak itik pulang petang gayanya.muntut besau.hehe

amirah berkata...

eily..saya punya prob pulak tang peha ngan betis..besar gilerrr..dulu mak abah saya selalu kata mcm kaki orang jantan!!hehe..mak sentap okey. mujur laki diam je.tapi tak pasti diam tanda redha ke diam protes..hua hua hua..ala takpe..kalau husben ok, biar kan jela, janji sihat.. :P