Isnin, 7 Mac 2011

DHIYA KHAIRINA DAH 3 TAHUN- PARTY part 2

Habis cerita bab makanan tadi kan, ni cerita bab perjalanan majlis plak. Walaupun mama yg agak klam kabut ngan salah timing punyer pasal, tapi sangat terharu ngan kehadiran saudara mara dan kengkawan yg memeriahkan lagi majlis.

Dhiya pun nampak sangat hepi bila tengok ramai kengkawan datang, nyanyi lagu hepi besday kat dia. hehe.
Wajah hepi Dhiya...mama suka

Kawan2 Dhiya..anak2 jiran, + cousin

Ni plak anak kwan papa...

Memula pasang lilin tu, belum sempat nyanyi Dhiya dah tiup dulu..
eh, mama x perasan lak papa letak lilin tu terbalik ler...

Yeah...acara memotong kek..
Papa gi maner time nih??? maner Papa???

Our small but happy family...
Dhiya....mama & papa sayang sangat kat kamu..
semoga kamu membesar sebagai anak yg cemerlang ukhrawi dan duniawi.
Kamu dah besar..
Macam baru semalam cium pipi kamu sejurus kamu dilahirkan.huhuhu...

Dhiya masih susah nak tengok kamera..mata dia mesti ke lain punyer..


So, abis sesi memasak, sesi melayan tetamu ler plak kan? Sampai terlupa nak servis kamera. Kamera duk celah maner pun mama lupa. haha. Gambar2 amat ler x cantik dan x banyak yg superb. Seronok berbual melayan tetamu sampai x amik pusing pun bab bergambar. bukan selalu dapat berkumpul sedara mara kan?

Tok dan aki bersama besday girl

Cucu manja..the one and only setakat nih..
Dhiya kata: geli ler misai aki nih..

Ayah su sekuarga...
Nenek dan Pak lang Hemy..

Kawan papa..uncle Zaki n family

Ayah Chik, su Mira. Pak cu dan unty..

Yang lain2 tu x sempat snap ler, yg sedia ada ni pun gambar2 dah lewat petang..huhu
Pada kak Jumie dan Abang Mi, terima kasih kerana datang..sowi gambar xder, Masa tu mama tengah sibuk goreng nugget..
Ada lagi ler yg mama x sempat nak snap..terutama kengkawan papa...segan pun ada kan?

Makan kek yg yummilicious

Suka tengok Dhiya hepi sangat time nih.
satu kepuasan rasanya.

Besday girl dah penat.



Nota kaki:
Tetamu terakhir mama datang pukul 10mlm....time kasih kepada semua yg datang 

9 ulasan:

mamalieyna berkata...

huhu..cam ketinggalan je citer2 dhiya..huhu..happy belated besday yang...~

baru 3 tahun tp nmpk dh besar la dia...^_^..comel jer tau..

meriah majlis dhiya..~

Lelord berkata...

syantekkk like a princess

Monahiryanti berkata...

rugi laa tak dapat datang besday dhiya.. next year buat lagi aku datang ye..

MRS. K berkata...

meriah party dhiya.

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

alo alo alo...comei nyer sang puteri ni...

alyyani berkata...

dah masuk part 2 ye. hehe.. mmg meriah. birthday girl pun happy nampaknye tu. nice dress. happy belated birthday dhiya!

Nad @ MamaZakwan berkata...

btul la kate mamalieyna, umur 3thn tapi nmpk besar dhiya ni..besar gak umah kuarters cikgu ni ek eily? hahahaah lari tajuk..!

amirah berkata...

ui..meriahnya besday dhiya...sampai pukul 10 tu

wan nurul hezrina abd halim berkata...

cumilnyer baju dhyia...nampak heppy mukanya=)