Khamis, 10 Mac 2011

YAHOO..HORE-HORE

Dapat emel mengujakan dari En.Nuffy....
Teruja tau.....

Mama dapat tiket free utk Konsert Aznil Sabtu ni.


Mama teruja sebab first time menang kuiz Nuffnang 
(Padahal jengjarang sekali join kontest)..
Lagi teruja sebab nak tengok Aznil...MEsti Dhiya suka nnti. 
Harap2 papa xder kerja lain Sabtu ni..
So papa, balik kg kita tunda hari lain ek..Cuti kan seminggu..

Dan, TQ to WANSTEDDY sebab dia yg suruh mama masuk kuiz nih. Wan skang ni giat membantu mama utk join segala macam kontest. Tapi kekadang masa, brodben, dan kekretifan yg tidak tercapai akalmu inimembantutkan niat..haha.

Nota kaki:
Contest kat blog amat jarang bernasib baik, tapi kat magazine or contest luar2 ada juga lucknya.
Papa asyik kata bila ler saya nak menang Peraduan Shell tu..hahaha

9 ulasan:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah bestnya menang, kita tunggu BFF balik dari UK la baru nak mentelaah balik semua ilmu2 contest thru magazine ni...tunjuk ajar ku sifu

MRS. K berkata...

waahhh.. selamat berkonsert lah!

LyNn HaMzAh berkata...

bestnya...tahniah yer...

Nad @ MamaZakwan berkata...

congrats!
kalu ade nak join lagi, ajak2 la kami jugak ye..hehehhe

Mama Hanim berkata...

wah2..best tu eily..tahniah ye..

Diyana berkata...

wah tahniah2 rezki tu..hehe

Wansteddy Tales berkata...

Tahniah! Happy sesungguh happy tgk kawan2 menang :D insya'allah... ada link lg wan kan share mana yg wan tahu ^^ xde aral, kita leh jumpa kat sana kan eily hehe

mamalieyna berkata...

waaah tahniah! bestnyer... ^_^

amirah berkata...

wahhhh..bestnyaa..tahniah