Selasa, 8 Mac 2011

DHIYA KHAIRINA DAH 3 TAHUN- HADIAH

Cerita bab makanan dah sudah, bab perjalanan majlis pun dah sudah dah, so kali ni nak cerita bab hadiah ler plak.. Sebelum tuh nak ucapkan terima kasih pada semua yg bersusah payah belikan Dhiya hadiah. Budak2 lagi ler suka bila tengok hadiah...
Xcited Dhiya..sebelum ni, mama hanya buat sambutan tertutup bersama keluarga ajer. Xder party bersungguh2..tahun ni baru Dhiya merasa party so bila dia tengok ada hadiah semua tuh, dia sangat teruja..

Sebelum cerita hadiah yg dapat, kena cerita hadiah yg diberi..
Goodies bag for kids.
Mama prepared 40 bag semuanya..licin

Antara yg Dhiya dapat..
Terima kasih semua

Hadiah dari uncle Zaki
(BEg n headband)

Dari Pak Lang Hemy

Tri scooter dari Ayah chik..gambar blurry ler plak..

Hadiah paling besar, paling jauh...haha
Buaian dari tok n aki..Beli kat Pahang ni tau..Gigih utk cucu kesayangan.

Tabung
(aki tido..hahaha)..dhiya lak macam nak makan org muka tuh..

Banyak ler lagi hadiah yg mama x sempat nak snap pun...
yg bagi baju2 tuh semua mama kena amik, trus basuh, kalau x semua anak dara tu nak pakai dalam sehari jer..
Baju merah dalam gambar tu tok Dhiya yg bagi...yg tu x sempat nak simpan..

Dan yg lagi buat mama terharu, hari Selasa tu, posmen datang bawah 2 bungkusan yg bernama Dhiya..
Suspen jer, saper lak yg bagi ni kan?

Cuba teka dari saper?

Ni hadiah dari Unty Nad n Zakwan 
dan 

Terima kasih x terhingga kat Nad n Mommamia..x sangka sangat dapat hadiah by pos nih. Buat susah2 jer.

Puzzle dari Unty Nad.
Dhiya suka sangat Puzzle nih. Hari2 ngadap menda nih..
sekarang dah xpert dah..
Mama siap, campur2kan semua puzzled tu then suh dia settledkan, pun dia dah boleh buat.
Suka sangat dia..TQ unty Nad.

Stationary set dari Mommamia.
Dhiya terus simpan dalam beg dia. Cantikkknya, Dhiya kata..
TQ Momma..

n TQ to cik Anis jugak atas hadiah yg dipos tuh..
Hadiah dari Cik Anis (Sticker, note book, badge Ana muslimah) x sempat mama snap Dhiya dah amik simpan dalam beg dia. Pastuh marah mama nak tengok, dia kata 
"Jangan selongkar beg Dhiya, mama"..huhuhu..


Opppsss...hadiah dari mama n papa maner???? Xder ker???...
Mama hadiahkan kasih sayang cukup ler kot, Dhiya. Hahahaha....
Nnti ler, lain kali reveal hadiah dari mama n papa yg x beli lagi pun. hahaha..

Nota kaki:
Hadiah tu x penting, yg penting ingatan...tapi bagi kids, hadiah itu penting...sebab bebudak memang xcited ngan hadiah..

12 ulasan:

MRS. K berkata...

banyak nyer hadiah dhiya dapat...anty plak yg eksited

Pn. Zana berkata...

best nye dpt buai..leh lepak2 petang ye

dinor's family berkata...

mst happy dhiya dpt byk hadiah. budak3 mmg suka ngan hadiah.

ChLoE berkata...

Seronoknyeee Dhiya. Wish happy belated birthday and pelok shium kat Dhiya ye Elly.

AngahSayang2314 berkata...

wahh meriah tul majlisnya kan???

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wah hadiah besh belaka..besh buai tuh..

Monahiryanti berkata...

"selongkat beg dhiya, mama".. haha, kelako laa dhiya.. pandai okayy budak tuh..

Momma Mia berkata...

Alhamdulillah sampai juga...
Sorry tak dpt dtg kalo tak bleh dak2 ni berjumpa kan... insyaAllah one fine day yer Dhiya

mama rifQy berkata...

wahhh..banyak hadiah dhiya yeeee

Nad @ MamaZakwan berkata...

ler,cemane bleh tak perasan entry eily yang ni..sori ye eily..wat susah2 jek wat entry hadiah kami tu, heheeh...segan pulak..naseb baik tak belikan scooter cam ayah chik tu..n naseb baik gak tak belikan beg n stationery..dhiya dah ade rupenye, hehhe...sonok dhiya banyak dpt hadiah :) mekaseh ye eily :)

Lelord berkata...

bestnya kan wat besday party...ada hadiah tentu la anak dara tu gumbira

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

sowi la..sempoi je prezzie nyer... (actually x bw purse ms g kedai gn yg ada kt tangan je)

p/s dhiya: jgn nakal2 n jd bdk baik tau!