Selasa, 29 Mac 2011

ANIMAL TRAIN IS COMING..CHOO..CHOOO..CHOO

Hari jumaat yg lepas...
kami ke Tesco Damansara...kengkonon nak g IKEA
tapi pas makan, then soping barang rumah sesikit..dah kul 7
last2 kancel gi IKEA...hampa mak tauuuu..

Sebelum naik TESCO singgah makan kat Pizza
http://violetgloves.blogspot.com/2011/03/makan-luar-time.html

Dekat2 area Pizza tu ade 1 stall jual wall sticker...mama tertarik ngan 1 sticker Animal train...
hajatnya nak tampal kat dalam bilik Dhiya.

Ni ler ghupenya sticker itu..
cantik?..cantik x?

Bukan sesajer jer beli sticker ni tau..
Ada sebab mengapa mama tertarik ngan sticker ni
Nak tau naper???
Mama nak cover dinding bilik yg kena conteng ngan Dhiya dulu2

Dinding kat luar dah cat..bilik malas nak cat..huh


Tadi nampak cantik kan???
Cuber tengok Close up......jgn terkejut lak tau




Xder ler tercover sangat..tapi ok than xder..haha

Sticker ni mama beli ngan harga RM2 sekeping
Memula dia jual RM3...tp promosi beli 5 keping RM10, 12 kog RM20
Tapi mama beli 2...memula dia bagi RM2.50
Pastuh mama gitau dia, mama dah 2,3 x ulang alik kat stall dia
tapi xder org jaga
Bila dia dengar gitu, dia beria2 mintak maaf kat mama..
tadi dia g hospital antar wife dia sakit..

Patut ler masa singgah sebelum masuk Pizza tu pompuan yg jaga.
Orang cina ni pandai betul berniaga kan. pandai jaga hati customer.
So dapat ler mama RM2 sekeping..hasil penat lelah ulang alik ke stall tu
siap bagitau papa, kalau xder org lagi nak tunggu ag 10min baru nak balik. Gigih...(dah berkenan kat hati gitu ler)

Ni sticker yg ag 1...
Letak kat meja tulis Dhiya..a.ka..meja lappy mama.


Nota kaki:
Berkenan kat almari kanak2 kat TESCO, ada diskaun..huhu

8 ulasan:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ berkata...

cantik je, mesti dhiya suka kan...kalo balqis tu mau tangannya gatal nak ngopek2 benda alah tu

dinor's family berkata...

cantik n menarik....

♥siEha♥ berkata...

hai mama dhiya...salam kenal yea...kite kadang2 jadi silent reader awk sblm nie...

suke la sticker train tu...cantek2 n menarik la..

MRS. K berkata...

kiter sayang dinding! huhuuh.. hadif takde bilik lagi..

Mama Hanim berkata...

cantik tu eily.. kalu hanim tgk pn mesti dia nak jugak..

Diyana berkata...

hihi.rumah diyana penuh dgn sticker bunga2an aje sbb mama mia ali ni takde langsung pasu bunga..hehe

Monahiryanti berkata...

sticker tu santikk tapi bila close up.. hahaha.. still nampak lukisan abstrak tuh..

amirah berkata...

cantik sticker tu..comel..tkpe2..nnt boleh guna wall paper yg comel2 untuk cover2 mana yg patut