Khamis, 17 Februari 2011

KANTOIIIIII DI SITU!!!!

Beberapa minggu yg lepas, kami jengjalan ukur keluasan shopping complexs sambil main escalator. Hehehe.
Macam tu ler kalau ada masa terluang..Sebenarnya, niat asal nak mencari cat kat JUSCO HOME CENTRE..nak guna voucher ajer. Rupanya mama ni dah lama tertinggal keretapi, xtau pun HOME CENTRE tu nak tutup dah joyah oiiiii..HAHAHA..Cat semua dah xder.

Bila macam tu, kami pun amik kesempatan meronda ajer ler kat 1UTAMA tuh. Kesudahannya cat x beli jugak tau. tapi time tu CNY kedai hardware banyak yg tutup.
Dah..dah..dah..jauh plak melalut..sebenarnya, nak citer menda lain..Nak citer pasal gambar ni hah...



Happy family :)

Masa nak amik gambar ni macam2 angel try tau..supaya tidak nampak seperti kat kedai.Nak wat penyamaran ler katakan..hahaha..kengkonon kat sofa umah sendiri ler. (cetttt...)
Maklumler duk kuarters ni included perabot, termasuk kerusi kayu berkusyen tuh x dapet ler nak beli sofa cantik2.
Nak letak ceruk mane..

Gambar ni dah cantik dah xceli....skali tengok puas hati..

2x tengok...
Waaaaaaaaaaaaaaaa....ada tanda harga daaaaaa...
Hadoiii..kantoiiiiiiiiiii
Ni unty ilah punyer kerja..hokeh..kasi sekeh itu orang.
Dia siap kata, "Cun punyer yg ni"...cun hapernyer...Itulah dia fotoG x bertauliah kami.


Nota kaki:
*Lagi 1 kantoi ialah kasut papa, well unty, kena berusaha lebih lagi yea..
Kat HOME CENTRE banyak barang sale nak clear out, ada jugak barang yg sale tapi macam  tipu jer.
cthnya: ada frame gambar (yg mama beli) harga before sale RM80-RM25(pas less)..tapi asenya frame tu x sampai pun RM80 kot kalau tgk fizikalnya.

10 ulasan:

Puanbee berkata...

hehekantoi sudah! eh ..

MRS. K berkata...

kasi crop la itu gambo..

Mama Hanim berkata...

Xpe eily..tetap cun gitu..hehe..

BIONIC WOMEN berkata...

Puan bee:
hahaha..xleh gi potoG nih..

Mrs. K:
akan ku crop utk print nnti, nak letak dalam frame..haha

Mama hanim:
:)

~HaiRiZaN~ berkata...

salam kenal..

jusco one utama nk tutp xlama lagi sebab nak buat renovation.. klo xsilap dlam bulan september nanti baru buke balik..

Nad @ MamaZakwan berkata...

letak watermark disitu pun boleh, heheh...

KatekateKite berkata...

hahaha... senang je kak, 'clone stamp' jerk! (kalau reti pakai Photoshop)hehehe....

takpe2, percubaan yang baik yea auntie ilah! hehe..

-----------------------------------

Jom singgah KatekateKite!
Ada cerita baru : Online Shopping | Vintage Casio Gold Watch

rina a.k.a jaijina berkata...

lamak, kantoi sudah..takpe², kene baiki lagi skill tu..

MrS. F!zA berkata...

mentang² cikgu jeme ajr mate, pakai baju pon nk ada angka..haha

suweet gmbr u oll!!

fitriah0905 berkata...

hehehee...
eily..patutnya tutup guna watermark td..
gerenti mengaburi mata kitorang sume..hehehee