Jumaat, 8 April 2011

COOL BLOG ~ MEMANG COOL

Ni bukan nak cerita pasal blog or blogger
Bukan jugak pasal dapat award ker....
Blog i ni x der ler seglamor maner org nak bagi award..huhu

Arini Ahad bebearu ni kami gi Shah Alam anto Su Mira balik.
Lepas antar su...Kami singgah kat Tesco Shah Alam
Budak yg bernama Dhiya Khairina bukan boleh tgk signboard Tesco 
kalau x singgah, merajuk x ingat dunia.
so kami pun mencuci mata ajer ler, sambil layan kerenah si kecik.
Hari Ahad tu panas betoiiii tau...ase membahang
sampaikan mama jadi terliur kat menda ni hah.....

Sebelum ni x pernah terliur pun...Sebab kureng skit ngan ice nih...

Papa pun baik hati nak belanja...

Tapi papa beli 1 jer tau...
Perisa yg mama suker ler 'mocha'.
Then mama tanya "u x nak ker, kanda"
Boleh plak papa jawab "awak ler banja saya"
Wahhhh...men tukar2 belanja..hahaha..nak jugak berlompatik di hari yg panas.

Sempat ag posing tau...
Boleh jadi duta cool blog..hehe

Ingatkan nak ler singgah kat Taman Shah Alam tu
sambil minum coolblog ni ngan makan kayaball..
Tapi x jadi, panas ooo...takut hitam anak dara mama men panas.
Mama pun dah ase fenin2..
Mama kata, mama ada port baikk punyerrr nak piknik..


Eh, belum sampai dia rasmi dulu.
First time beselahkan...xcited ler budak2.

Nak tau tempat piknik yg best kami tuju itu?????




buaian umah kami..haha


U oll pernah try ker??? Suker Ker???
Mama ngan papa kureng skit kalau ngan ais2 macam nih.
Tu pun kami x abis. Asenya kalau ngidam baru beli pulak kot.haha
Tapi Dhiya mesti nak beli kalau nampak kedai ni nnti..
Tapi kan..masa mama tunggu SPM dulu, kerja kat Kuantan Parade
menda ni dh ada, cuma x komersial jer.


Nota kaki:
Teringat kat cendol yg jual kat tepi sungai kat bandar Pekan...sedapnya cendul pulut

12 ulasan:

MRS. K berkata...

kite dulu study kuantan tak penah pon smpai ke pekan sana.. huhu

hezrina83 berkata...

suka jenis air2 yang cenggini=)nyam2

hezrina83 berkata...

ttg hadiah mummy tuh ok jerlah tak ksah kalu lambatpun..relex kay..mummypun lambat gak bg..mcm mccm hal

mekchu berkata...

sedapnye.. jap lagi nak makan cendol pulut leman dawi (saje kasik jeles)

eB ezrin berkata...

kalo eB bawak AErish tringin la kot... tapi kalo sendiri2 x der... eB x minat eskrem... :)

amirah berkata...

aah la, dulu x glemer pun skrng ni baru gelemer.'each a cup' pun best jugak rasanya.rasa mcm 'each a cup' lagi byk pilihan kut

-Nureen- berkata...

pernah minum tp nama dia bkn iceblog nama dia apa ntah lupa, tp x pernah bwk elly lg..

elly ni akan merajuk bila nmpk jek bangunan jusco queensbay tue klau x singgah

dhia dah besar.. mesti byk celoteh.. mmg dia pon suka nolong ek (n3 lepas)bestkan wat kerja dapur ada peneman.. mcm elly jgk ;)

kayyana berkata...

yana mmg pembeli tegar air cool blog nih... mmg sedap.. cube try beli mango yogurt.. pergh.. rasa mcm nk g beli je petang nih

kayyana berkata...

dah teringat cool blog kt MINES.. hehehe

ibuayahdamia berkata...

aleesya+ ayyunie peminat no 1 cool blog...selalu order chocolate blog + double pearl....tu memang wajib ...hehe

MamaRifqy berkata...

na mmg tak pernah lak rase! almaklumlaa..kat terengganu nih..mane la ade bende alah iniii!!

Monahiryanti berkata...

cool blog mmg best giler.. aku suke white coffee blended letak pearl.. perghh.. best..