Rabu, 13 April 2011

MY LAST 2 SERIES

Syukur ke hadrat Illahi...di beri kesempatan utk hidup
di beri nikmat kehidupan sehingga hari ini menginjak 29...
Errmmm..entry ni di publish pd waktu mama merasa angin dunia 29 thun lps
Tahun ni tahun terakhir berpangkalkan 2....
Tahun depan dah di era lain...
u oll nampak 29 ker 21???
21 kan?21 kan???? hahahha..

29??? Terasa agak tua pulak dah..hehe.
Dah kahwin..Alhamdulillah
Dah ada sorang anak..Alhamdulillah

Banyak lagi yg x tercapai dalam kehidupan mama ni..
Tapi setakat ni, bersyukur atas nikmat yg Allah bagi.
Tahun lepas tahun yg amat mencabar hidup mama
dengan seribu 1 dugaan, tapi Alhamdulillah Allah bagi kekuatan dan ketabahan
menempuhi dugaan itu dengan jayanya.
Semoga tahun ini mama menjadi seorang yg lebih baik dari tahun sebelumnya

Semoga tahun ini, memberi seribu 1 kenikmatan dalam kehidupan
semakin dimurahkan rezeki (Semoga tercapai ada anak 2 bfore 30..hehe)
yang penting semoga hidup mama ni, di berkati Illahi...

Perbaiki diri, hiasi peribadi

*Kanda tercinta....walaupun hari ini saya sudah bertambah tua lagi setahun.
tapi kita tetap di era yg berbeza..wakaakkah...
jangan jeles yea.. i masih 2 series yea..Bila dengan u, i terasa muda gitu..hahahah


Nota kaki:
Pernah dapat mesej ni:
'Tahun ini kita akan akan mengalami 4 tarikh yg jarang berlaku dalam setahun iaitu 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11 dan 11/11/11...serta bukan itu sahaja, cuba ambil 2 nombor terakhir nombor kita di lahirkan dan tambah dengan umur kita pada tahun ini keputusannya ialah 11. Ini adalah tahun KEKAYAAN. Pada bulan oktober akan ada 5x hari Ahad, 5x hari Isnin dan 5x hari Sabtu, ini hanya berlaku detiap 823tahun . 
Tahun seperti ini di kenali sebagai tahun 'Beg kekayaan' oleh kepercayaan org cina.


Semoga dimurahkan rezeki oleh Allah..


17 ulasan:

MRS. K berkata...

hepy besday eily!!! moga taon ni lebih bermakna buat eily dan keluarga... takmo sedih² lagi hokey!

MRS. K berkata...

yang penting, eily lagi tue dari kay! hehehe

amirah berkata...

nampak mcam 29!hehe..semoga semua doa dimakbulkan ye eily

Bionic women berkata...

Mrs.K:
Kita tau lama dah kita tua dari awa..hahahah.
tq yea dear... u know me better than other..huhuhu..
Terima kasih sebab pinjamkan telinga tika i perlukan seseorang utk mendengar n tq kuatkan semangat i tika tu..hehe..
no sedih2 dah...i promise..hehe

Amirah:
Nampak 29 kerrr....alooooo..hehe
xper la, age just a number..yg penting hati muda sellalu

MrS. F!zA berkata...

happy besday eily!!!moga lebih dimurahkan rezeki dn berbahagia dsmping suami serta anak yg comel.

* wah teman serapat tu bermadah berhelah pulak depa..huhuhu.. kita ada entri khas psl inner utk eily..tggu publish tgh hri ni..

mummysyafie berkata...

happy birthday..age is just a number taw...belom tua lagi tu

Sue* mamaID berkata...

happy besday....semoga dapat lg sorang anak sebelum 30 thn...hehe

sama besday dengan anak kite la...

Amy Syaquena berkata...

walaupun dah wish dalam facebook tapi nak wish jugak kat sini.. Happy birthday dear , semoga panjang umur , murah rezeki , di beri kesihatan yang baih , bahagia di sampaing kuarga tercinta serta apa yang di hajatkan akan tercapai amin...

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

happy besday...ramai tol blogger/suami/isteri blogger nye besday ari ni..ehehhe

Diyana berkata...

happy besday eily!!gambar yg last tu,sangat2 serupa senyuman eily dgn dhiya..;)

dinor's family berkata...

slamat btambah umur lg...semoga btmbah baby lg sblm 30thn. ibu lu kawin muda 28thn dah ade anak 2 he ..he...

etiey.com© berkata...

happy besday eli.. moga panjang umur murah rezeki.. bila 3series makin mahal lah.. heheh :)

Mama Hanim berkata...

happy birthday eily.. moga panjang umur murah rezeki, tercapai segala dihajati..

kayyana berkata...

happy besday eily... semoga tahun ni membawa sejuta rahmat dan kebahagiaan dlm idup awak.. semoga awak sentiasa dilindungi dan dimurahkan rezeki.. =)

mamalieyna berkata...

muda lagi....^_^...happy besday! moga sentiasa dimurahkan rezki drNya..dan insyaallah impian terlaksana..Amin...

Mi3Ji3 berkata...

30an adalah langkah ke kehidupan yg hebat? hehehhe bg dyea la..tp selalu tak ingt yg dah 30 an...sbb cik suami br 29.

Monahiryanti berkata...

semoga mendapat yg terbaik utk hidup anda..