Khamis, 7 April 2011

GIRL'S OUTING DAY

Ni cerita agak kebasian, cerita sabtu lepas..hokeh..

Skang ni hari Sabtu papa ada tuisyen
so aktibiti merewang, meramburamba terpaksa dikurangkan.
Argghhh...boring jadinya..huhu

Tapi hari Sabtu bebaru ni, mama sempat outing jugak.
Outing dekat2 ni jer ha...
Aper lagi kalau bukan gi The Summit USJ nih. Jalan kaki pun bulehhh

 Mama, Dhiya, Su Mira n Unty Ilah merambu di Summit..

kebetulan minah 2 org tu ada balik
Papa yg suh mama join budak remaja ituh..Kata papa takut mama boring kat rumah.
Dhiya pun xcited jer mama tengok..memberikan kerjasama yg amat terbaikkk..hehe
Mama pun terasa kembali muda remaja...wahhhhh..x sedar pimpim anak..


Memula kami gi tengok wayang..Layan Hikayat Merong Mahawangsa...
Baru berpeluang menengok hokeh..tupun Su Mira yg banja.
Best upenya citer nih, ugi x layan ngan papa awal2 dulu.


Pastu bebudak remaja ni layan karok. Mama idok ler.
Zaman i karok ni dah lama berlalu, kalau nak karok pun, i karok di rumah ajer.
Dhiya takut duk dalam tuh..belum sampai 10min mama+Dhiya pun keluar.
Dia nak jengjalan,,bagus jugak anak oiii, x terdedah..haha
Su mira ngan Unty Ilah memang hantu karaoke..memang lepas gian tuh

Then, ape ag..jengjalan buang duit ler..
Ada ler beberapa perkara yg dapat dirembat. Kebetulan lak ada warehouse sale kat bawah tu.

Sekali sekala, best jugak jengjalan ngan org muda..hehe
Xder ler, amik masa utk diri sendri kata org.
Yg paling best ialah, Dhiya sangat sporting...
Seronok mama mengenjoy masa bersama anak dara mama nih.
Dia dah boleh harap setakat suh pilih kasut yg cantik utk mama
Pastuh dah ada keinginan, nak masuk kedai tu, kedai ni..Nak beli itu nak beli ini..hehe..

Paling lucu masa gi beli baju utk Dhiya
Dhiya siap cari fitting room. Pastuh bergaya depan cermin. Best sangat tengok..
Nnti leh ler, mama soping ag ngan Dhiya. Kita g Summit ajer ler..haha

Mama..nnti kita tengok citer ni ek...

p/s: sabtu ni papa kena sekolah ganti pulak dah.....
Ada can kita merambu berdua lak Dhiya oiii..



Nota Kaki:
Mama ada jumpa blogger tau....cuba teka saper???? next entry mama citer hokeh


* internet semakin pulih arini..buleh upload gambooooo..yeay suker

10 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

dia dah besar..mestila try baju kt fitting room..haha

MRS. K berkata...

tak penah smpai summit

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ berkata...

WAH BEST Nya pi tengok wayang, kita dah lama tak pi...awat masam je muka anak dara eily tu

Salina@IbuAqil berkata...

Alolololo Dhiya, jom kita p tgk wayang cite RIO 2 sama2 nak? Dhiya duduk dgn Aqil.. eceihhhh!!!

kayyana berkata...

alamak.. nak tgk citer ape tuh.. bestnye... tp berjalan tanpa suami ni kureng skit.. klu dpt anak yg baik perangainye mcm anak akak takpe lah.. klu mcm anak sye ni lasak yg amat tak sanggup nak kuar umah tanpa papa nyer

dyea irdina berkata...

sudah 6 taun sy soping or cuci mata ngan cik soami n hero2 je..huhuhuh klu ada pluang berjimba2 ngan orng muda cam ni sot jugak ek...baru rasa muda skit..huhu

eB ezrin berkata...

gi summit?... nak ikottttt... hu2

mamalieyna berkata...

berdebar je..igt dh kuar citer jumpa blogger tu..ekeke.. =P..

oooh dhiya mmg nmpk sporting kan, mcm dah beso jer..best la ada kwn anak gegirl..^_^

dh lama kak eina tak jln dgn kwn2..takde kesempatan, balik2 dgn suami jer..hu~

ooh citer merong tu best kan, tp tak dpt concentrate sgt dat day, dak arif tu..huuu~

amirah berkata...

hihihi..dah besar dah mestila pandai melaram..

Monahiryanti berkata...

dhiya makin besaar dah makin comei kan? nak laa jumpa dhiya.. hermm..