Ahad, 24 April 2011

SAYA TELAH DITEGUR

Ingat x segment "Saya mahu ditegur Eyriqazz".yg mama join dulu
Mama telah ditegur oleh GTO..best2..
Terima ksih kat GTO kerana sudi singgah dan menelek entry n blog mama nih.


Nak tau tegurannya?????
Eyriqazz berkata...



thanks join..Ini teguran saya..salah silap harap maafi..
1st off all, kenapa perlu minta maaf...mama yg minta ditegur
of coz ler sedia terima segala teguran itu, positif atau negatif :)
1)Nama blog agak unik...namun masih belum cukup unik dan memberikan makna yg menguja.
TQ...nama blog tu.. no komen rasanya. hehe

2)Header-Cantik...Love it..
Kredit to WANSTEDDY atas design header yg mantop

3) Template - umm, agak keanak-anakkan skit, selection of colour mcm kurang matching
Template tu, akan di baiki, cuma lum jumpa yg berkenan di hati..
cuba utk mengetengahlan unsur violet seperti URL blog.

4)Entri blog mostly agak panjang...It's Ok namun cuba selitkan lebih byk gambar 
so people tak cepat boring n klik X..
Memang mama ni suka membebel panjang kat blog ni.
kena kurangkan lagi bebelan nih. hehe

5)Too many widget di sidebar..boleh kemaskan dan buang mana2 yang tak patut
akan dikemaskan..Insyallah

6)Pasal width tu,saya minta maaf..saya pun kurang mahir bak2 template ni..hik3..
Width header Wan dah settled kan..sekarang dah ok

7)Font blog entri agak kecil..kalau first time saya singgah,saya akan klik X,

2nd time, akan x lagi...
Font blog mama ni kecik ker??? rasanya dah cukup besorr.. Allerta 14px
or mungkin yg x guna google chrome x dapat detect font ni kot????

8)Selection of colour entri..umm,kenapa sekejap biru,sekejap kuning,sekejap merah.
umm..kurang selesa membaca...
Yg colour entry tu.....sedang diperbaiki.
sekarang mama cuba utk maintan nota kaki warna merah, dan note warna jingga,
tapi tulisan entry warna putih., picture description warna biru, nnti setting semula

itu je...maaf ya sekali lagi...
tq so much

* Eh u oll view blog mama ni, keluar font camner????? 
sepatutnya font Allerta 14px


Nota kaki:
U oll plak...meh ler komen tentang blog mama nih.....nak dengar segala komen itu.
Nak perbaiki penampilan nih.

11 ulasan:

dyea irdina berkata...

nak tegur gak la..

en3 walau panjang tp okeh je mmg dyea suka baca...tak tau la sbb hobi membaca kot..hehhe

okeh je dapat masuk blog ni laju...so tak perlu tunggu upload lelama cam banyak blog2 lain.

yg lelain okeh jew...sbb dtng mai baca je..hehehhehe....hahhahaha

P/S tulisan mmg kena besar skit sbb ramai blogger mata rabun...hahhaha

Nad @ MamaZakwan berkata...

takpe, tegur2 utk perbaiki kpd yg lebih baik ape salahnya ye tak? heheheh


eily, kite tgk blog eily kan tulisannya cam times new roman saiz 12..tak tau la kalau kite jek yg jadik camtu

background entry ni kaler violet kan? kalu ada yg soft lagi elok kot..
sejuk je mata memandang..

jgn berenti membebel!!!kite suke baca bebelan eily! hehe :)

Salina@IbuAqil berkata...

bagi IbuAqil blog mama ok.. Walau mcm manapun rupa, gaya & bentuknya.. Ibu tetap suka sggh sini bila ada kelapangan untuk baca bebelan2 mama 2.. :D

Gieyana berkata...

bestnyer dpt di tegur...at least kita akan cuba perbaiki mn yg perlukan..tulisan nmpak ok jer nie..

Citarasa Rinduan berkata...

ayu pun suka bila blog kita di tegur kawan2... sure depa ikhlas ke arah kebaikan

bagi ayu blog mama dhiya nie kearah ibu2... maklumlah utk dhiya bila besar nanti... so, teruskan berblog... semoga blog warna warni terus di hati sahabat blogger yang lain

sayangsayangibu berkata...

kalau blog sya lagi pulak kot, serba serbi kurang, menulis ikut sempat saje.

Lelord berkata...

hehehehhe kite suka jek datang sini

etiey.com© berkata...

ditegur untuk kebaikan. tahniah! moga akan betmabah baik. tapi sekarang pun dah banyak baik

kayyana berkata...

me pun kene tegur jugak dengan bro tuh... erm.. yana pun masih memperbetulkan ape yg die tegur tu.. tp yana rasa tulisan dah ok dah kot.. tak payahlah ubah.. nnti kang lain jadinyer

mama rifQy berkata...

waaaa..na nak komen satu jeeee..widget ituuuuu..kat tepi blog tuh macam tak tersusun lakk..

satu lagi eily!jangan marah ye..kaler header ngan kaler blog eily macam tak matching lak..

pandai2 je naaa nih!!

Monahiryanti berkata...

ok je bagi aku.. bab kaler tu, aku suka laa.. saper kata tak match? match jek aku nengok..