Ahad, 10 April 2011

TOLONG VOTE, BOLEH????

Ni entry meraih undi....
tapi bukan undi utk kontest..tapi undi yg ni lain dari yg lain.hehehehe....

Pernah tengok Nad@Mamazakwan wat camni..
Nak try jugak ler buat sebab mata ni sudah rambang 
otak plak sudah macam 'hang;..xleh nak buat keputusan..

So mama nak tengok ler undi yg maner paling banyak...
utk mama membuat pilihan yg terbaik.
Sebenarnya.....
Mama memerlukan sepasang baju bertema itam putih..
Tapi xtau yg maner cantik...

u ollll sumerrrrr...tolong pilihkan...plsssssss

VOTE: No.1..
Pilihan utama papa...
Papa kata nnti nampak ramping,,tapi mama takut
hip nampak bertambah besoooorr

 VOTE: No 2
Mama suka tang corak klasik gitu itu.
tapi papa kata x cantik.

 VOTE: No3
Mama suka beadingnya..


VOTE: No4
Mama suka corak kain dia.
Tapi papa kata labuci kat dada tu ober skit


Payah benor..amik yg baju kurung bese ni jer baru tau..haha
sempoiiiiii..

Sila ler tinggalkan no vote anda..hahaha
Tolong ler selesaikan masalah kerambangan mata mama ini..
Kerjasama anda amat dihargai.,,(ini kes gian nak tulis surat rasmi ler nih? hahaha

Nota kaki:
Semua pakaian adalah koleksi AZLINA AZIZ dan Chanteq2u boutique

15 ulasan:

Nadiah Sidek berkata...

no.1 tu cantik! ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

hehehe...
tak salah tnye pendapat ramai, ye tak?
byk sket pendapat dan pandangan yg bleh diambil kira semula.. kdg2 kite ckp cantek, tp org lain kata, biasa jek.. ;)

ok, vote saya pada no 1! :) jaluran ke bawah, bleh nmpk kurus

emm, nak vote utk no 2 jugak! :)

ibuayahdamia berkata...

kak ayu vote no 1..sebab banyak kaler hitam...nampak moden dan beading pun tak sarat....

pakai pulak ngan shawl atau tudung warna hitam...pasti lawa..hehe

Pn. Zana berkata...

sy vote no 1! suke..:P

sue a.k.a umi akif berkata...

VOTE:NO.4..SIMPLE ++ MENARIK....

Mama izan berkata...

erm..saya pun mengalami pkr macam ni kalo pilih bj..mmg saya akan ikut citarase suami..
beter ikut cakap suamikan..
vote no.1..harap dah ketemu pilihan.good luck..

mamalieyna berkata...

SUKA NO 1 ..SIMPLE BUT VERY NICE..HEHE..

TAPI KALAU P MAJLIS DINNER KE APA..YG BLING2 TU PUN CUN.. ^_^..NO 4 `

LALALA...HEHE..

mama rifQy berkata...

NO 1 !!!!hehehheheheee..selamat memilih ya darling!!

Monahiryanti berkata...

NO 2.. sangat cantikk.. sesuai utk elly..

hezrina83 berkata...

nurul suka yang num 2 kalau ikutkan tapi warna gelap cket plak..n the best mmg num 1lah sbnya:

1. tone kaler yang sekata,tak terlalu gelap n terang.

2.coraknya yang nampak mcm batik sangat unik..n corak menegak memang kalau pakai nampak kurus.

3.beadsnyerpun chantek tak sarat n corak menegah..just nice jerk.bleh nampak bhgn dada tak terlalu besar=)

ok dah ciap dah..so jawapan vote yang pertama!

kayyana berkata...

yana suke no 2..vote no 2 bleh.. sbb corak die unik... lawa sgt.. nampak mcm corak batik.. then kaler die nampak exlusive...corak manik pun lain dr yg lain... tp klu nak nampak kurus, pilihan yg no 1 tu nampak cantik... coraknye akan nampak mama ramping... sbb kaler itam lg byk dr kaler grey... tp takpe.. if yana jumpe yg lagi cantik i try bg mama tgk k... heheh. selamat memilih.. msih ada masa lagi kan..

Mama Hanim berkata...

vote no 1..cantik.. no 2 pn lawa gak.. no 1 tu corak pengaruhi bentuk. senang dua2 mmg cantik lah..hehe.

MRS. K berkata...

no. 4 baju die simple!! cantik jek.. tapi kain die tak bape nak nampak corak...

amirah berkata...

no. 1 simple tp no. 2 cantek la eily..mmng klasik and sgt tradisional

MamaRifqy berkata...

eh..dah pilih blommm eily??