Ahad, 17 April 2011

DAPAT HADIAH - TERHARU SKALI LAGI

Balik dari mana ntah aritu ada slip POS LAJU tertampal kat pintu.
Tengok nama DHIYA KHAIRINA..aikkkk...rasanya xder menang kontest.
Saper plak yg bagi ni...
2,3 hari slip tu kat atas meja, papa x sempat pegi lagi amik.
X terpikir lak nak call suh buat 2nd delivery.

Semalam, papa gi amik jugak. Mama paksa hokeh.
Sebab hati ni x senang, asyik terpikir dan tertanya2 tentang parcel tuh.

Then, bila bukak...hati sangat tersentuh oooooowww
Masih ada yg sayang gitu, wakakah...terharu dengan ingatan kawan2.

Dapat hadiah besday yg sangat comel dari MRS.K
Terima kasih, dear....atas ingatan dan persahabatan ini.

Nota ini amat menyentuh jiwa...telahpun diframe dan letak ats meja tulis.

Nak tau ker mama dapat aper????


Tirai pintu yg kiut ni..
Xceli nak gantung kat pintu dapur...tapi
Disebabkan hadiah ni, Kay pos skali ngan hadiah besday Dhiya
jadinya Dhiya kata ini dia punyer...so.....
Terpaksa gantung kat bilik dia, yg bilik dia punyer tukar ke dapur..huhu
(sesuai pulak ngan tema bilik pink dhiya.)


Dhiya dapat tabung Princess...
Kat tangan dia tu dah siap ada duit 50sen..x sabar nak letak.hehe


My dear, kay....
Tq so much for this present...hargai sepenuh hati sepertimana i hargai persahabatan dgn u. Walaupun jauh tapi dekat....

Nota kaki:
Siyesly, x pernah terbayang, dunia blogging ini teramat indah...
dapat pulak kengkawan yg ikhlas berkawan...yg ada tika susah senang

8 ulasan:

MamaRifqy berkata...

wah..itulah indahnyaa dunia alam maya!!!

ziraziz berkata...

besnye kalo ade org bg hadiah kat kite kn...hehe...

Puanbee2 berkata...

comel2 best tu , mam dhiya pos tu dah call bee nanti isnin depa hantar mama salah masukkan add ler..hee cuma yang salah tu blok e je kot!

Nad @ MamaZakwan berkata...

huhu, sgt seronok berblog, sbb dpt kawan2 yg sgt best :)

MRS. K berkata...

waahhahaha.. ingatkan tak smpai. rupanya korang takde kat umah ek masa posmen anta. sbb pos ari selasa, so patut ari kamis tu dah dapat.. huhuuh...

hope u like it...

Pn. Zana berkata...

bestnye kan?? betuii. dunia blog ni best! dpt jumpe kawan2 yg best ..:)

ibuayahdamia berkata...

memang kalau ikhlas berkawan...pasti yg indah2 sahaja dear..

Monahiryanti berkata...

wahh.. cantik aa tirai pink tu.. sesuai dgn dhiya..