Khamis, 14 April 2011

MAKAN & SUNSET VIEW - AROMA IKAN BAKAR

Sambung lagi ler entry besday...Aci x???Aci X??? Jangan nyampah hokeh.
Xceli papa ada plan baik punyer utk besday mama nih.
Memula katanya surprise, tapi oleh kerana bininya ni pandai godek n bodek
x beberapa nak jadi ler surprise tu..hehe..

Seharian hari kami penuh aktiviti...
Penat tapi happy diraikan oleh yg tersayang..
Dan rasanya surprise kali ni paling SWEEEETTTT dan memorable

Memulakan surprise ngan makan di AROMA IKAN BAKAR, JERAM

AROMA IKAN BAKAR ni kat Pantai Jeram tau...
Well, x sangka papa ajak makan sejauh itu..
Kami x pernah pergi pun area Kuala Selangor nun...
Upenya papa siap google bagai cari tempat makan sedap area tu..haha

Kami amik seat open air..kat belakang sana..
betul2 ngadap pantai dan sunset petang tu..cantik sangat viewnya
Memang romantik lerrr

Air kami...
NEscafe ais, Teo ais, Kasturi Asam boi
Starter ngan kerang bakar..
Gemuk2 kerang bakar dia..best...

Dhiya yg amik gambar nih..
Tq papa bawak i makan kat sini.. i lioke

Makanan kami...
Sotong celup tepung, Ikan Gerut bakar..
Tomyam campur, kangkung sos tiram,
Butter prawn..dan segala sos pencicah..

Semua makanan best kecuali ikan bakar...x berapa nak umpppp..
X menepati selera kami sambalnya tu.huhu. Semua ni Rm70++
Sangat okeh rasanya ngan makanan yg fresh gitu.
Memang sotong ngan udang tu mama amik yg besar2. Geram tengok..hehe.

Lepas makan, ada aktiviti best...
Kami layan sunset kat Pantai Jeram tuh...sangat romantik

Cantik x???

My cute little pie

Dengan Dhiya lagi..hehe

Dhiya main pasir..
Kutip cengkerang yg cantik2..
Our hapy family..Semoga bahagia selamanya

Suka gambar nih..
Dhiya ajar maam posing camtuh.hehe

Besday Girl yg diraikan..(Girl ker???)

Picture taken by Dhiya


Kami di senja nan merah..

Bukan ini sahaja surprise dari papa..
Aktiviti kami bersambung lagi selepas maghrib itu..hehe
Nak tau aper aktivitinya??? tunggu entry lepas ni ek..

Nota kaki:
Saat bersama keluarga adalah yg saat yg terindah dalam kehidupan

8 ulasan:

Pn. Zana berkata...

best nyerrr!! :)

MRS. K berkata...

amboi.. meriah nye celebrate..

Lelord berkata...

pheeweetttt...

wow..i like the belt

amirah berkata...

wow bestnya...romantik betul tengok matahari terbenam..apa lagi aktiviti tu?jeng jeng jeng

♥siEha♥ berkata...

hapy beday...
kat kuala selangor ke??
cantek tgk sunset...

mummysyafie berkata...

wah..pandai dhiya amik gambar..romantik nya.

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ berkata...

wah pandai tol anak dara tu snap2 pic ek...cantik gambo, happy birthday dear eily..

Monahiryanti berkata...

cam cantik jek environment kat pantai tu kan??