Isnin, 25 April 2011

X UMMMPPPHH SANGAT LER

Nnti lupa plak nak cerita, kang jadi cerita basi ler plak.



Mama dah menerai ler KFC chicken chop ari sabtu lepas..
Betul ler kata beberapa org yg dah menerai....x sedap sangat
x ummmpppp macam 1st time kluar dulu.

Apa yg buat x ummmppp tu x pasti ler plak...
kuah dia kot...x masyukk jer rasanya.
TApiiiiii...x masyuk pun..tetap licin hokeh..
:)


Nota kaki:
Sangat frust biler gi tu nak try egg tart tapi hari tu xder. mesin rosak katanya. sedeyyy

*jangan kfc stopkan BE tengah running tu dah ler..huhu

17 ulasan:

mama tisya berkata...

hah tu la tk sedap mcm dlu2...tp tetap licin kn...

ler tk dpt merasa egg tart kfc...dk terbyg2 lg ni kesedapannye..yum2

kayyana berkata...

bile tgk iklan macam sedap je kan... bru ingat nak try tengah hari ni.. hehehe

dinor's family berkata...

lum try lg...nmpak cam sedap je...

AngahSayang2314 berkata...

x pernah cuba punnnn sedap ke???

etiey.com© berkata...

pernah gak makan... bolehla tapi tak seberapa berbanding dengan yang lain

eB ezrin berkata...

blom try gi... x best eh?

♥MiZz-siHa♥ berkata...

kt xpenah try lg..coz mst fikir..same je mcm rse ayam die jgk..hehe

mama rifQy berkata...

hehehehee..sempat lagikk buat promoo nuffnang kat bawah ituuuuuu!!!

Puanbee2 berkata...

oh bee tk nak try ler..bee suka snack plete je lalaaa

amirah berkata...

harus la try lagi eily..tart dia sedappp

Cikyan bini MrRuffey berkata...

mmg xsedap..ai pn dh try,tp sbb dh beli..kenela licinkan kan...sayang duit tu..tihehe..

a.samad jaafar berkata...

datang dari blog amirah..

ingatkan bionic women yg kuat mcm six million dollar tu hihihi.. rupanya certita makan.. adeih lapar la pulak!

Citarasa Rinduan berkata...

ayu tak pernah try...

tapi ala2 menyelerakan..
rasanya first time yang masak tu..chefnya memang pandai masak kot..
now
kfc ganti chef lain kat cawangan tempat mama dhiya singgah tu kot..
hehehehhe... memandai jer ayu

Monahiryanti berkata...

ye ke tak sedap? ishh, sedap la..

ct N honey berkata...

mmg ada yg kurang dgn rasanya...saya rasa pun sbb kuahnya...

mamalieyna berkata...

tak sedap eh...ari tu, beriya pergi Kfc konon nak try, tp tak jd, menu lain lak diorder, so mmg tak merasa lagi la..hee~

ibuayahdamia berkata...

alamak..tak umphh ke??? baru nak try...