Ahad, 17 April 2011

DAPAT HADIAH - TERHARU

Tamau banyak bebel...
Nak ucapkan TERIMA KASIH DAUN KELADI kat
Nad a.k.a Mamazakwan kerana sudi bagi hadiah kat mama..
Terharu sesangat...TQ SO MUCH

aishhh..gelap ler plak..


 Cantik pembalutnya...


Tapikan Nad.....sangat sedey bila....



 Frame semua pecah...
Tapi xper, still hepi sebab dapat hadiah...
Papa kata nnti dia repair.

 Rasanya memang terhempap benda berat kot
Sebab frame kemek dan penyedal tu tercabut.

Sebenarnya ada cerita ni tentang parcel dari Nad ni.
Pagi tadi Pos Office call mama, siap marah2 kat mama..
Katanya, len kali jgn lah suruh orang hantar benda yg fragile..
Abis pecah dalam van katanya..berderai kaca sini sana..
(Nampak sangat ler menipukan, xkan ler berderai barai, 
Frame tu kan dalam plastik, paling kurang pun seketul dua jer yg terkeluar..
Mama hangin jugak memula, aper plak nak marah2 ni, mama x tau aper2 pun..
Pastu dia xnak anta rumah tau, suh amik kat pusat serahan, alasannya kaca dah pecah.
Mama paksa gak sruh anto...seb bek ler dia anto..hehe..
Ntah2 posmen tu takut kot, dia yg buat pecah kot..hahaha..jahat.

Walau camner punnnnnn.......................



Dah gantung kat bilik Dhiya..
Letak hasil sand art Dhiya ritu..

Beribu riban lemon TQ tu Nad and zakwan, papa zakwan also....
Semoga persahabatan ini kekal selamanya..Aminnn


Nota kaki:
Rasa bertuah memiliki kawan2 yg baik hati. Sepanajng hidup ni ler first time (asenya) ada org bagi hadiah besday by pos. Tambahan dari kawan yg belum pernah bersua muka. Indah dunia blogging nih.

6 ulasan:

MamaRifqy berkata...

comeynyeee sand art dhiyaa!!!

Mama Hanim berkata...

tahniah eily..murah rezeki tu dpt gift..

MamaRifqy berkata...

lupe nak komen sal posmen tuh!!

tak berbudi bahasaaa betoi diorang!!apeeee daaaaa

Lelord berkata...

wahhh bestnya

Nad @ MamaZakwan berkata...

huk aloh, pecah , huhu!
maaf sesangat eily...
tak pasal2 eily kene marah ngan posmen tu...
salah kite gak kot..main anto gitu jek sbb mati2 ingatkan cerminnye tu jenis plastik, bukan kaca...
maaf byk2 ye eily..
nak cepat punye pasal ,jadik gini pulak...

p/s : cam takbest rasenya sbb niat nak kasik hadiah tp cam tak sungguh2 bg yg pecah2 huhu...sori banget!

eima berkata...

tak pe asalkan masih elok kan ...
nanti klu brang kaca kite balut berlapis2 la kan ...