Isnin, 25 April 2011

KISAH HARI AHAD

Macam maner ujung minggu  u oll?
Ada masyukkkk????
Mama hanya melepak di rumah ajo..petang2 hujan ribut so xtiviti terpaksa batal.

Malam sebelum tu ajak papa gi Pasar Tani Stadium Shah Alam
Tapi kata papa, panas ler nak bawak Dhiya, lagipun Dhiya bangun lambat.
Mama suh tinggalkan Dhiya ngan unty jer, 
papa kata x best jengjalan Dhiya xder...Xnak gi ler tu kan???

Pastu ajak bekfes kat mamak jer...lama dh x bekfes luar
Skali semua macam bermalasan jer nak bangun..
So...terhidang menu berikut di pagi ahad
Gigih mama berkeletung keletang kat dapur

Nasi lemak + sambal udang+ ayam goreng lada hitam

Tersangat kenyang sampai lunch pun tidak..
Harini....dah tinggal ber2 ngan Dhiya jer..huhu


Nota kaki:
* yeay..yeay..harini gaji

10 ulasan:

mamalieyna berkata...

huu~ kak eina pun dok umah jer..elok nak kuar berjln hujan lebat..tp semalam gagah gak kuar, bosan weeh terperap je kt umah..ngee..dlm2 hujan gagah kuar gak..ihiks..

yeaa tumpang happy gak sbb en suami dh gaji..ekeke..kak eina lmbt lagi, ujung bln..he~

MRS. K berkata...

yeay!yeay! gaji....


sookaaa.......

tengahari kang gersak.. tp sempat lagi nak bertenet ni..kekek

♥MiZz-siHa♥ berkata...

skrng ptg slalu ujan lebat..aktiviti ptg slalu terbatas...
mkn kat umah pon sodapkan...kenyang lg..hehehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

best nasi lemak dia buat....ari ahad tak jalan mana pun farisyah demam

dinor's family berkata...

sedapnya pagi2 mkn nasi lemak,tambah yg hasil tangan sendiri,ibu goreng kuetiuw pagi ahd smlm sbb nak kuar jln2 ke pusat sains negara.....

kayyana berkata...

ari ahad aritu pun yana sekeluarga mmg malas giler nak kuar.. mana taknye... hujan2 mcm tu sedap tdo je kt umah kan..

mama rifQy berkata...

ujung minggu na duk layan Rifqy yang baru discharge! rasa sungguh bahagiaaaa!!

Puanbee2 berkata...

haa mama dhiya yg rajin :) bee lg tk kemana ayahnya ke peneng ler ..nah bee wat entry khas tuk mama dhiya!!

Monahiryanti berkata...

perghh, kelass nasi lemak tu.. ada udang lagik.. suke! suke!

ibuayahdamia berkata...

hujung minggu sibuk gi sana sini..ke shopping complex sana sini...cari barang tak habis2 lagi ni..tapi now everthing settled, cuma tudung kak ayu jer tak settle2 ni..