Khamis, 14 April 2011

SIMPLE BIRTHDAY BASH FOR ME

Harini entry memang nak cerita pasal besday jer..hehe
Almaklumler..besday girl yg baru 21 tahun ni xcited terlebey..hahaha..
(Perasan muda hokeh)

Well, sambutan kat rumah kecil-kecilan ajer...
Kek pun buat sendiri...
Yg pasti kek lain dari yg lain gitu...
Asenya x pernah ag org buat kot, tapi Alhamdulillah kami suka.
Sekejap jer abis kek..haha..(yg penting Dhiya dan kanda hepi)


Tada...kek besday mama
yg memang special..lain dari yg lain.
29 sign tu kanda buat sendiri tau..hehe.

Disebabkan kami ni bukan penggemar kek..Kalau beli kek mesti x abis kan..
So mama pun buat ler apam kiut ni jadikan kek..hehe
Ingatkan nak buat 29 biji semuanya..tapi bila bancuhan 
cukup sampai 21 jer..I liokeeee..hehe

Surprise kengkunun.

With my luvly Dhiya

My hepi family ever

Semoga tahun ni lebih baik dari tahun sebelumnya..Amin

Gambor suap2 yg di snap oleh Dhiya.

Gambor ni test pakai baju maxi gini..
dulu mama x suka, nampak gemuk..
Selalu org tanya mengandung ke tidak, tapi bila tengok org pakai cantik jer

Lepas tu kami trus makan nasi yg dah terhidang atas meja..hehehe..
Gambor nasi x snap ler, lauk bese2 jer..
Walaupun tidak menuju ke restoran mewah, walaupun xder ler gempak, 
tapi Alhamdulillah...inilah rezeki Allah buat kami sekuarga.

Nota kaki:
Walaupun simple..tapi just nice for kami bertiga..semoga tahun depan ber4.huhu

Resepi apam di DAPURDINDA:

14 ulasan:

MRS. K berkata...

heppy besday yang!!

yang penting, semua hepy!!

Pn. Zana berkata...

huhu. okey lah tuh. :) ok wat maxi tuh! x nampak cm peknen pung .:)

MrS. F!zA berkata...

walah teror eily bt kek apam tu..sweet lak tu color..huhu

mmg nmpk kuwus pakai maxi dress tu!

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

hepi bezday...

x best la berempat...pe kata ber5 ke ber6 ke ;-)

Nad @ MamaZakwan berkata...

wat pe la nak wat mahal2 tp org tak hepi

biar simple, janji sume bahagia ;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

epi belated besday frend!!
wah.. lomantika la men suap² gitu.. heheh, pandai Dhiya snap..
pepun, semoga panjang umo, murah rezeki serta dirahmati selalu olehNya, amin!!!

etiey.com© berkata...

happy besday...mopga panmjang umur murah rezeki.. amin. comel baju weh

Mama Hanim berkata...

ho hoho..lomantik gitu.. semoga panjang umur murah rezeki ye eily..

mamalieyna berkata...

ihiks..apam pun comel~ kreatif~ ^_^

happy besday...baju menarik lah..suka bunga2 segar camtu..i like~ ^_^

amirah berkata...

cantiknya kaler apam tu..soft je..eh, takde gemuk nya pun..cantik je. camne pun hepi besday ek eily

Lelord berkata...

maxi dress tu cantik la beb

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ berkata...

va va va bukan main romantik lagik makan suap2 ek, so sweet la laling eily siap wat suprise lagik

Monahiryanti berkata...

agak2 bila dhiya nak dapat adik ek?? hahaha

wan nurul hezrina berkata...

eily mummy terlewatlah nak wish..nie kes blog terdelete arituhlah nie..hepi belated buffdat kay..sorry lambat wish..semoga pjg umur murah rezeki=)