Rabu, 27 April 2011

TOLONG!! DAH TAHU MASALAH, TAPI XTAU PENYELESAIANNYA

Masa join segmen 'Saya ingin ditegur eryqazz" bebaru ni
ada ler dia komen tulisan mama kecik sedangkan mama guna 
Allerta 14px...
Then Nad@mamazakwan pun ada bagitau yg dia view blog mama ni
tulisannya macam Times New Roman 12
mama ingatkan tlisan Allerta tu yg xleh view 

Then tadi mama try bukak blog ngan mozilla..
pastuh mama terperasan, memang tulisan tu jadi Times ler.
sedangkan skang ni mama dah tukar tulisan Cherry cream soda
ingatkan Allerta tu yg bermasalah sedangkan suka sangat tulisan tuh

view guna mozilla (no1)

View guna Google chrome (n02)

wahai pakar2 It terutama pakai blogger
tolong ler...camner nak settledkan problemo ini yea????
camner nak buat??? Bantulah mama yg agak buta IT ini. huhu

*kalau xleh sama pun, camner nak pastikan tulisan kat Mozilla tu akan besar skit???

Kengkawan...tolong komen u oll nampak tulisan no 1 ker no 2?


Nota kaki:
Terungkai ler apa yg bermain di minda..hehe. 


*Arini gigih memfolow semua blog ngan id baru..baru terhegeh2 tau

9 ulasan:

♥SyilaSyira♥ berkata...

salam..kita buka blog ni nampak yg no 2 tu...cantik tulisannya...:-)..font tulisan tu tukar dekat template designer...

MrS. F!zA berkata...

memang gitu pon mslhnya..kdg apa kita bt tkde kt salah satu dr modzilla atau IE..mcm kita bt tulisan bergerak sbaris tu kt modzilla ok bila kt IE dia kuar semua..mcm dia tk support atau tkde so tk jd la kod kita guna tu..

mamalieyna berkata...

HUUU` KAK EINA PUN SAMO..KT UMAH NMPK LAIN JENIS TULISAN, KT OPIS LAIN..SBB KT UMAH PAKAI MOZILLA, OPIS INTERNET EXPLORER..HUU~

TAPI TAKTAU LA PENYELESAIAN..SOWI..HU~

ct N honey berkata...

saya guna google chrome jadi tak ade masalah dgn tulisannya

amirah berkata...

no 2 la eily..

hanees berkata...

sy nmpk view no.2 kak...
tp sy bukak gune IE...
selame ni sy bce blog akak, tulisan beso2 aje sy rase..
berkerut sy bce komen yg kate tulisan kt blog akak kecik...
sbb sy tgk tulisan tu beso sdg2 elok la utk mata sy yg rabun ni...hehehe

Puanbee2 berkata...

tak tahu nk wat aper memang mcm tu , tu bau tulisan ader yng lain widget berubah lg teruk :)

♥MiZz-siHa♥ berkata...

kite tgk kat mizilla kuar yg no.2 tu..
kt xsure sgt la nak wat mcmana...

mama rifQy berkata...

oh sgt tak tahuu la eily!!